Revenge

SANTHYR | 09.01.2003 | Heavy Metal
5:56

Tämä biisi on nimeltänsä revenge, löytyy seasta hiukan progepiirteitäkin. Metallia kaikki tyynni hienolla laululla ja melodisilla kitaroilla.

8.88   1891 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
kupteri 29.01.2003
Joo nyt vähän tarkempi arvostelu. Eli teillä on kyllä dynamiikat ja kontrastit hyvin hallinnassa, biisit vaihtelee mukavasti ja kitarat on kuin yhdestä puusta :-) Basisti tukee hyvin skittoja (bassoa vielä vähän lisää esille) ja rumpali pitää koko homman "just eikä melekein" kasassa. Tää ei ole sellainen ihan sellainen rokkibiisi, kuin muutama muu täällä olleista, mutta se onkin hyvä, ettei itseä toisteta liikaa. Ja tässä on sellaista "leppoisaa tunnelmaa", vaikka tiukkaa (proge)metallia onkin. Ja vaihtelua löytyy, tosi hieno ylläri oli upea skittasoolo rauhallisen osan alussa. Kyllä pysyy kuuntelunautinto yllä, vaikka pitkä biisi onkin. Eli täyttää tehtävänsä kympillä, siitä täydet pojot :-)
0   +1 +2
 
9
Enforce 26.01.2003
Propsit Tomille järkkymättömästä laulusta! Ja toiset mokomat biisin tekijälle kertosäkeestä jota en saa päästäni :D Miksaajalle pikkuisen risuja, mutta rumpalille lämmintä kättä tarkasta toiminnasta, vaikka sua selkeesti sorrettiin miksausvaiheessa :D

Samalla kaavalla vaan eteenpäin, ja loput biisit kehiin!

-Riku-
0   +1 +2
 
7
WainaJarvela 18.01.2003
No ei pysty käsittään, miksi miehen pitää kimittää..
Jos tässä olis ollu kunnon kitarawalli, kuten esim TunnelVisionissa olisi sitä voinut kuunnella pitempäänkin..
Kuuntelin kuitenkin loppuun asti, etten puhu läpiä päähäni.
Rummut ol vähä ohuet, vaikka oikeet kai onkin..
Tosiaan AirotMeressä vaikutteet kuuluu, mutta ei sinne tasolle ihan päästä.. Kukapa pääsisi? Siinä mielessä toimiva konsepti, että uppoaa varmasti niihin jotka sietää kiljuvia miehiä.. Lopputulos: ihan toimivaa musaa, mutta väärä mies kuuli sen.. =) T: isoWee
0   +1 +2
 
10
kupteri 15.01.2003
Kuulostaa tosi hyvälle, laita vaan ne loputkin :-)
0   +1 +2
 
10
Dyryth 10.01.2003
tää on ehdottmasti 11 pisteen arvonen biisi, mutta 10 saa nyt kelvata. biisi rakentuu hyvin erilaisista toimivista osista, laulu on mahtavaa samoten soitto. muutki biisit tältä demolta kehiin, että kaikki kuulee ja samanlaista vaan lisää!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat