In this endless rain

Saaga | 15.05.2004 | Folk
8:09

Pitkä eeppinen biisi joka on saanut isotkin miehet keräilemään itseänsä keikoilla. Kaunis herkkä fiilistely kappale.

9.44   4894 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Bigaho 05.06.2021
Kaunis ja herkkä on kappale. Todella hieno sovitus.
0   +1 +2
 
9
Esa Sorola 08.07.2014
Kiitos! Pidän siitä, että yksinkertaisesta teemasta rakennetaan toimiva kokonaisuus. Tässä osaset tukevat toisiaan ja teemaa tarkastellaan rauhallisesti. En ihmettele jos saat raavaan miehen kyyneliin... :-)
0   +1 +2
 
10
Zipok 12.05.2007
Koskettavaa, kaunista. Todella harvoin käy näin että tätä musiikkityyliä edustava kappale vetää minut mukaansa. Ja kun se lopulta laski otteestaan, ei tiedä mitä sanoisi. Jää vain haikea olo vaikkei siihen tiedä tarkkaa syytä. Äänimaailma oli todella onnistunut, ja laulajaa täytyy ylistää.
Todella, todella tyylikkään maltillinen kappale, jossa kaikki, pienetkin yksityiskohdat, muodostavat kokonaisuuden joka vetää ainakin minut hiljaiseksi. Ei tämmöisen jälkeen halua muuta tehdä kuin olla paikallaan, rentoutua. Olla. Hienoa että joiltakin löytyy kykyjä, intoa, sekä rohkeutta tehdä tälläistä!
0   +1 +2
 
10
Vetää vähän hiljaiseksi... Uskomattoman hieno ja kaunis kappale. Erityinen tunnustus laulajalle, en ole vähään aikaan kuullut moista tulkintaa kuin hänellä tässä. Tässä on niin tunnelmallisia elementtejä, ettei paljon jää sanottavaa, vaan pitää hiljentyä kuuntelemaan hiljaisesti soljuvaa musiikkia. Äänimaailma pitää tunnelman yllä koko kappaleen ajan, hiljainen piano tuossa taustalla kuuluu koko ajan, mutta siihen ei keskity. Se vain on siellä ja sen tietää olevan siellä. Jouset ja laulu luovat päällimmäisen tunnelman, mutta piano tuo sellaisen ''sisäisen'' kauneuden tähän. Kappaleen pituutta ei niinkään huomaa, kappale soljuu vain eteenpäin hitaasti ja varmasti. Sen kuuntelee silti aina loppuun.
Todella upea sävellys, hienoilla elementeillä. Kaunista...

(tuli sitä tekstiä sittenkin sopivasti)
0   +1 +2
 
9
marianvalinta 21.10.2005
Viulut kähisevät ihanasti. Poika tykkää!
0   +1 +2
 
9
Lainaan biisin sanoja: "You don't need to say a word." Tää puhdistaa mielen kaikesta kuonasta, mitä sinne on kertyny. Tosin krapulaa se ei vie mennessään, vaikka lievittää kyllä sitäkin.
0   +1 +2
 
10
Jopas...
0   +1 +2
 
8
Anniss 24.05.2005
Muistan tän bändin puolalanmäen bändikatselmuksista. Silloin tais olla enemmän hevimpi(?). Varokaa kuitenkin ettei tämä ole liikaa evanescenceä/within temptationia.
0   +1 +2
 
10
GREV 12.12.2004
Eipä tästä nyt voi olla mitään mieltä, sillä tämä laulu karkoitti ajatukseni kauas pois...

Laulajatar kuulostaa TODELLA ihanalta, tyyliin Andrea Meyer-Haugen...

Pakko lopuksi sanoa että kyllähän tämä saa ihmisen herkistymään, sillä niin kaunista tämä on...
0   +1 +2
 
10
Spathi 21.09.2004
Hyvää sadepäivän musiikkia. Soittotaito ja etenkin yhteen soittaminen tuntuu olevan erittäin vahvasti hallussa. Laulajalla herkkä ja vaikuttava ääni..hyvältä kuulostaa. Sanoitukset sopivat mainiosti kappaleen tunnelmaan.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta