RPGMusiikki_Combo

RPG | 15.08.2005 | Instrumental
3:21

Musiikkikombo joka pitää sisällään ensin "luola/kaupunginrauniot" teemaa,

jonka jälkeen alkaa "tavallinen" taistelu.
Tämä päättyy voitokkaasti,

jonka jälkeen kuullaan "exp" keräys "victory" teema.

Tämän jälkeen palataan normaali tilaan seikkailemaan.

Simuloimisessa on käytetty myös muutamia äänitehosteita.

9.67   1230 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Luolaosio oli toteutettu mallikkaasti, juuri tuollaiset kilisevät kellot ja ahdistava äänimaailma efekteineen yksinkertaisesti toimivat.

Taistelumusaosio oli myös aika hjuva, etenkin sen loppuosa. Vaikkei sen melodia mikään päätä huimaava ollut, en valittaisi mikäli tuota kuuntelisin aina tietyn pelin taistelun taustamusana.

Voittomusaosiossa oli sitä tiettyä meininkiä, "Jes, me voitettiin *lisää tähän hirviön nimi*, me ollaa da BEST!!".

En ihmettelisi vaikka joskus pääsisitkin tekemään musaa RPG-peleihin. Hyvin tehty combo, äänet eivät olleet parasta laatua, mutta juuri sen takia tukevat videopelitunnelmaa. Ja kaikesta tästä annan numeroksi 10.
0   +1 +2
 
10
JauwizD 15.10.2005
Tämähän on törkeän hyvä viisu! Voin sieluni silmin kuvitella itseni kuljeksimassa pikseli-ukkona ympäri jännittävää luolastoa! Elikkäs tuli joku NES-SNES ajan FF mieleen. Jokainen "combon" osa on toteutettu mallikkaasti, ei oikeastaan mitään valittamista keksi. Ehkä parhaiten iski tuo victory-teema. Heh. Mutta laatutyötä kauttaaltaan sanon minä.
0   +1 +2
 
10
Kare_ 12.10.2005
Alusta iskee kyllä heti mieleen FF:ät. Voi toi battle. äfäffää taas. :D Toi väliosio pelkällä haitsulla ja bassosoolo. Ihanaa. Loistavaa. Mahtavaa.
0   +1 +2
 
9
Arekushi 16.08.2005
Ensimmäinen mikä tuli mieleen oli FFVIII:n "Tomb of the Unknown King". Ihana tunnelma, sopiva sekoitus mystiikkaa, uteliaisuutta ja outoa jännityksellä maustettua "rauhan" tunnetta:) Battle-osio ei esittänyt ikimuistoisia melodioita, mutta kuitenkin laadukas ja toimiva. Taas tuli mieleen FF, tällä kertaa Origins:P
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta