We Need Medicine [red trax remix]

Red Trax | 27.05.2004 | Progressive Trance
8:35

Remixi Stromstörungin We Need Medicinestä. Luvassa progefiiliksiä ja junnausta. :)

http://www.mikseri.net...

8.82   3093 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
kiRaMa 18.10.2006
ei voi ku tykätä =)
0   +1 +2
 
10
DJ Smash 24.07.2006
Minusta kappale ei junnaa liikaa, vaan junnaa juuri sopivasti :) kappale etenee omalla temmollaan ja melodiat ovat kerta kaikkiaan onnistuneet. 10 loksahtaa :)
0   +1 +2
 
Stromstörung 10.06.2004
biisi sai nimensä siitä kun foren kanssa oltiin kipeitä kun tämä tehtiin. ei sen syvällisempää. ja redi kyllä teki kivan remixin. tosin öö ehkä orkkiksen kanssa liian samanlainen? saundipuoli on kyllä hiottu mutta jo tuolla aikasemmin jo sanottiin siitä jonku haitsun läpilyömisestä. Ehkä olisi pitäny saada enemmän "omaa" mukaan eikä liian paljoa seurailla orkkista?
0   +1 +2
 
8
DesertFox 07.06.2004
Hitaasti kehittyvä, mutta pikkasen liian hitaasti... ihan komeat soundit kyl, varsinki takana vinkuva ulina...
Rummut ainakin pisti korviin mieluisasti, ei liian jykevät, mutta iskevät tarpeeksi .
Ihan loistava kipale, vaikken oikeen osaa yhdistää halua lääkkeisiin tuohon pätkään en millään ;)
0   +1 +2
 
Ei minunkaan sanaisesta arkustani oikein mitään uutta sanottavaa löydy. Tempo on mun makuuni liian suuri. Muutenkin tykkään sellasesta synkemmästä ja raskaammasta poljennosta. Tuotannontaso on kyllä juu jee iha jee! Tällästä pirtsakkaa homostelua tää on. Kiksun kiksun puksun paksun poksun. Eipä jäänyt mulla taaskaan paljon mitään käteen. Anteeksi. Tekisit jotakin raskaampaa ja ns. tyylikkäämpää kun kerran rahkeet varmasti riittäisivät. ;)
0   +1 +2
 
DjLime 31.05.2004
Jopas kestää biisillä kauan lähteä käyntiin. Alusta voisi noin minuutin leikata pois eikä mitään häviäisi. Turhaa saman toistoa.. vähän liikaa saa odottaa ensimmäistä kunnon melodiaa, kun biisi ei oikein tarjoa oikeen mitään joraus tunnelmaa. Päämelodia on sitten yllättävän hanurista. Jos tätä kuuntelisi tunnin, niin vaipuisi suurella todennäköisyydella transsiin tai vastaavaan jumitus tilaan. En löytänyt oikein mitään kehumisen arvoista..
0   +1 +2
 
9
Deltaforest 27.05.2004
Kyllä tän artistin piisit aina on säväyttäny mutta tää on jo jotenki erikoisen hyvä. Tässä on sitä kunnon tekemisen meininkiä ja tää popittaa tosi hyvin..ei viitsi alkaa kehumaan ku pitäs hehkuttaa niin paljon. Mitä tästä voi muuta sanoa ku että mahtava ralli.
0   +1 +2
 
9
Drachkin 27.05.2004
Ihan nätti biisi kyllä. Tunnelma ja saundit on hyvät.. toki noi hihatit tjsp. kuuluu kyllä ikävän lujaa läpi. Välillä junnaa ehkä liian pitkään samaa, eli ois mun mielestä voinut olla ainaskin minuutin tai pari lyhyempi. Originaalia en ole kuullut, mutta remix toimii kyllä ihan hyvin lukuunottamatta noita pikkusia virheitä. :)
0   +1 +2
 
sakke-makke 27.05.2004
Fakap tuossa yllä kommentoi jo kaiken oleellisen kyllin tärkeästi, eli mulla ei oo tohon juuri mitään lisättävää. Red Traxin biiseistä ehdottomasti paras, mutta liian progressiivista meininkiä liian pliisuilla melodia-instruilla. Jotenkin odottava fiilis jäi. Rumpusaundit ja perusrytmi rullaili tosi hyvin, mutta progeksi tää oli liian kiksu-melodiaa odottelemaan jäävää matskua. ? 8½
0   +1 +2
 
9
Fakap 27.05.2004
Tää on aika pitkälti samankuulonen ku se previkka, jota jo kommentoin. Tätä biisiä vaivaa vaan yksi asia ja se on hidas kehittyminen ja liian tasainen meininki. Soundit toimii, läskiä on ja toi push-mainen melodia on edelleenkin todella nostattava. Mutta esimerkiksi siinä suvantokohdassa sitä melodiaa junnutetaan niin kauan samanlaisena, että osa tanssilattiasta ehtii jo viilentyä. Nostatus ois voinu olla paljon tempaavampi, edelleenkin se vaan lähtee tosta noin, nappia painamalla. Mutta siis soundit potkii vitun hyvin ja kaikki muu toimii. Tästä biisistä ois vaan saanut paremman lisäämällä tietyin välein tiettyihin kohtiin jotain lisäsäpinää tai vaihtelua. Esimerkiksi 40s ennen loppua kuulostaa siltä kun pitääkin kuulostaa eli tausta muuttuu reilusti. Mä luulen, että radioversio tästä toimisi paremmin. Kaikki muu on täydellistä, rakenne nyt on se sama tuttu mihi Reiskan biiseissä oon jo tottunu eli jumittava. Siltikin paras Red Trax tähän mennessä! Sen verran kova kiksu, että ysiin jää numero.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta