House Clubbing

Red Trax | 25.11.2002 | Progressive House
4:21

Progressiivista Housea.. Eka kokelu Reasonin ja Buzzin yhdistyksestä ja tälläinen tulos. pidän itse noista rummuista kovin ja biisi on muutenkin aikas rumpu painotteinen.. Rummut, Bassline ja Matto.. Kommentteja arvostaisin :)

8.17   1726 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MVart.fi 27.11.2002
Tuntui, että ekaan 2 minuuttiin ei tapahtunut mitään mielenkiintoista. Sitten alkoi se melodian, joka..hmm..suomeksi sanottuna ikävystyin kuoliaaksi. Mutta tässä mun arvostelussa voi olla käymässä silleen, kuin typerälle kriitikolle, jota ärsytti, kun ääni tulee milloin mistäkin suunnasta. Se ei vaan tajunnut, että salissa oli hyödynnettu Dolby Surroundia! Et silleen. ;) Toisaalta mulla on tapana kuunnella biiseissä sitä, kuinka paljon mielikuvitusta sen tekeminen on vaatinut. Vaatiiko biitin tekeminen paljon mielikuvistusta? Tapauskohtaista! Kokeiluna tämä on mielenkiintoinen kipale. Ja mikäs siinä: mikseri.nethän käsittääkseni on paikka, jossa annetaan ja saadaan kritiikkiä niin että voi kehittyä musiikintekijänä! :)
0   +1 +2
 
Red 26.11.2002
basari onpi sama wav juu. testibiisi niin en jaksanut mitää kehitellä.
0   +1 +2
 
9
Drachkin 26.11.2002
hmmh.. mukavan kuulosta houseahan tää on :D ei voi muuta sanoo! toki vähän synkempää mitä vois odottaa ku tää alkaa :) mut ei se mitää haittaa. mainio biisi tämäkin! basso taitaapi olla sama ku LoSight:il ?)
0   +1 +2
 
Red 26.11.2002
Lisää housea luultavasti luvassa.. joko tämän biisin percussio maailmoihin perustuvaa tai uutta. :)
0   +1 +2
 
8
Rion 25.11.2002
Toi bassline oli kyllä aika kovis...matalaaaa! :D
Noi eri percussioiden yhdistelmä toimii kyllä hienosti.
Alku oli ehkä hieman väsyttävä. Vasta reilu kahden minuutin jälkeen kiinnostus alkoi herätä..ei musiikkia ihan minun makuuni, mutta kyllä ihan toimivaa! :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta