Ngar

Red Pulse | 26.06.2006 | Psytrance
7:43

Bassovammainen psy\proge kilkuttelu. Segmaticin siirryttyä antoisimmille sienilaitumille, tämä on pitkästä aikaa soolokyhäelmä.

Ps. Tiedän olevani ruosteessa. :(

8.63   2251 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ill.Beatz 11.02.2007
hyvän kuullosta, makeita narinoita. oon samaa mieltä et vähän lisää napsuu ja potkuu tohon kickiin(makuasia), mixdown on spot on. mutta missä on basso? lisää sitä.
0   +1 +2
 
9
Itapuoli 20.08.2006
basso toimii vähän enemmän olis voinu olla jytkettä ja potkua.
miksaus on normi tasoo ei erikoinen.
biisi jää jotenki vajaaksi.puuttuuu se oleellinen monipuolisuus.
vähän oli sekaan tipahtanu äänisampleja joka on hyvä!
kokonaisuutena kuunneltavaa ja hyvää tasoa johon olisi saanu ripauttaa jotain lisää.
toivottavasti tulee lisää..
0   +1 +2
 
8
Imp 14.08.2006
pitkästä aikaa sultakin jotain..noh hyvä miksaus tässä on :) draivia ois saanut olla enemmän basso kuvioissa ja bassossa enenmmän presenssiä, nyt jotenkin basso ei ole läsnä tarpeeksi.basari on kivan selkeä ja napakka.itse asiassa onko tässä biisissä bassoa ollenkaan.basari on kyllä potkiva mutta olisin kaivannut itse basso soundia tuomaan lisää draivia sopivilla kuvioilla. kokonaisuutena ihan kiva biisi. mutta tästä puuttuu jotain ratkaisevaa jotta olisi parhaimpia tuotoksiasi.
0   +1 +2
 
9
RadeoN 02.08.2006
jees. hemmetin hyvä miksaus biisissä on.. loistavia soundeja.. puhtaita ja hyvän kuulosia! Rummuissa mukavasti täytettä ja variaatiota. Kickis tosiaa vois olla enemmän voimaa.. napakampi kuten edellä sanottiin. Puolenvälin tienoil alko kyllä jo kaipaamaan jotain suurta voimakasta soundia tai melodialinjaa. Junnaavaks setiks toisaalta tää on kyllä iha jees kamaa.. räiskyvää menoa hienoilla kikoilla ja kyllä täs jalkakin alkaa vispaamaa :) Rakenne ehkäpä tosiaan vähä sekava.. mutta eipä se tällaseen biisiin ny niin kauheest tartte kaavoihin kangistuakaan.. ei täs oikeestaa oo kummosta valittamista tässä biisissä.. miksaus toimii osundit toimii.. jotain jäi silti kaipaamaan.. mutta kiitettävä napsahtaa silti! loistavaa mikseri kamaa! ;)
0   +1 +2
 
9
DJ Mindtrick 30.07.2006
hyvää perus goa saundia niinku pitääki..kicki ois saanu tosin olla napakampi.. hapot toimii unelmasti... ja muutenkin biisi rullaa aivan mielettömä hyvä biisi :)..

tämä on just oikeestaan sitä minä melkeestäs odotin sulta :).. ehkä tämä olisi kaivannut jotain pientä lisä sähäkkää efectiä.. en osaa sanoa mutta ottaen huomioon että et ole pitkään aikaa väsäilly soolona nin sen ymmärtää ... ja sen huomioon ottaen tämä on aika helvetin hyvä teos :) siitä respectit sulle! jään janoamaa lisää kamaa!!
0   +1 +2
 
8
rewind 11.07.2006
Mehevät happosurinat rokkaa kyllä ihan täysillä, muuten tässä on ideat vähän hukassa. Rakenne harhailee ainakin omaan makuun vähän turhan paljon, mutta kuten sanottua, housut kastuu jo pelkästään pörinöistä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta