Morning IdleFix

Red Pulse | 14.11.2003 | Psytrance
7:32

Vammanen biisi vammasilla spiikeillä, mutta menköön nyt tämän kerran.

8.53   3654 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Nebula_Meltdown 03.12.2003
Vokaalit olivat hauskoja, propsit niistä. Tässäkin biisissä oli mielenkiintoisen kuuloisia rutinoita, mutta aika perussoundeilla. Alkoi melko luupaavasti, kunnes se melodia iski kehiin. Jättäkää ne kiksusynat nyt suosiolla pois näistä biiseistä, kun ne nyt eivät näytä näissä toimivan yhtään. Ja melodiasta puuttui koukku, se ei ainakaan minuun iskenyt. Ja sitä toistettiin aivan liikaa. Ei kauheasti mieltä lämmitä tämäkään. Masterointi ja miksaus tosin tuntuvat olevan kunnossa tässä.
0   +1 +2
 
9
i-oxo 01.12.2003
alkaa todella lupaavasti. melodiat on aika poppista(?), mut ei pahat. hyvän kuulosta kikkailuu taustal ja puheet on hyvät. jotain jäin vielä kuitenkin kaipaamaan... ehkä vähän räkäsemmät melodiasoittimet ois ollu enempi mun makuun.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 24.11.2003
Full on!! Alusta pitäen suoraviivaista mättöä suomipsyke hengessä. Mielleyhtymiä syntyy väkisinkin Cosmic storm cloudiin, ehkä se on nuo efektit jotka muistuttavat edellämainittua artistia. Mitä ne valittaa noista melodioista, mielestäni ne on oikein mainiot. Joskin olisi toiminut paremmin psukedeelisemmalla soittimella ja muutamalla lisänuotilla. Hieno nostatus tuossa 2:30 paikkeilla ja siinä käytetty vokaali toimii myös yllättävän hyvin (yleensä nuo "kotitekoiset" vokaalit on vähän mitä on). 4:30 lähtevä melodia on kyllä turhan trancemainen, edes jollain efulla sitä olisi voinut viilata. 5:40 hyvä osuus, taustalla pyörii hieno padi joka luo syvyyttä. Moitteetonta mätästelyä sen ihmeemmillä kikkailuilla. 9p.
0   +1 +2
 
7
a98 19.11.2003
jeps, tuotanto kunnossa tässäkin, biitti on hyvä, noi tausta runkutukset on aivan buenot! spiikit toimii. mutta noi melodiat on varsin tylsät, eikä yhtään psykedeeliset, ja noi sounditkin vois olla vähän erikoisemmat.. mutta ihan jees menoa..
0   +1 +2
 
9
StatusD 18.11.2003
ihan hyvä alku ja meininkiä oli mut lopusta meni vähän överiks melodiseks eli et kybää ihan saanut mut hemmetin hyvä red pulse tää !
0   +1 +2
 
7
Laihanen 16.11.2003
Alku oli todella lupaava, mutta melodiat eivät mitenkään säväyttäneet. Kokonaisuus silti mukavaa nopeatempoista "europsyykettä" :)
0   +1 +2
 
10
Imp 16.11.2003
napakkaa on ja terävää..hyvää miksausta on aina hyvä kuunnella.erilaista kun yleensä kuulee rediltä =) ehkä toinen artisti antaa vaikutteita ja se on hyvä.tupla ideat on aina hyviä.menevä ja todella mieleenpainuva biisi
0   +1 +2
 
9
Jollas 14.11.2003
Hyvää pauketta jälleen!
0   +1 +2
 
8
pihatonttu 14.11.2003
piisi lähtee perinteisesti käyntiin, mukavat taustat jotka on reverbeillä saatu hyvin "tuonne jonnekin". melodian soitin on omasta mielestäni huono, kuten koko melodia, ei sovi biisiin =( paremmin olisi toiminut jos olisit laittanut jotain säröhäröilyä vain noiden kohdalle, sillä tavalla että olisi tullut vähän erilaisia rytmityksiä pitkin biisiä. onhan tämä hyvin tuotetun kuuloista ja menevää, mutta olisin kaivannut jotain vahvempia saundeja biisin, sellaista josta olisi tullut härö olo =) se kun itselleni on aina se psykenperusta ollut. vetää kunnolla överiksi =)
bileissä soitettuna menisi varmasti kuin häkä. näin kotikuunteluun kohtalaista "vain"
0   +1 +2
 
8
Tempon nopeutus oli toimiva idea. Myöskin biisin diskanttipää on huomattavasti paremmassa kuosissa nyt kuin aiemmin. Mukaan on tullut mukavaa häröä taustarunkuttelua, joka onkin sitten mielestäni biisin parasta antia. Melodiaa toistetaan liikaa ja se pysyy lähes muuttumattomana koko biisin ajan. Edes loppupuolelle olisi voinut kehitellä uuden melodian / liidin ja rykäistä sen täysillä päälle. Nyt tulee liikaa luupissa pyörimisen vaikutelma. Vaikka tavaraa on saatu ympättyä lisää, edelleen on hieman sellainen fiilis että melodioista ja jutuista puuttuu "se jokin", ja että tämä on vain previkka versio 595. Rummut, spiikit (!!) sekä etenkin taustahäröilyt olivat silti sen verran mukavat että kasin nusautan (joka on minun asteikossani tarkoittaa hyvää biisiä).
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta