Miracle Overdose

Red Pulse | 29.01.2004 | Goa
6:31

Korkealta ja kovaa - menevää Goaa koteihinne tarjoilee Red Pulse.

9.44   3234 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
- Nicolai - 06.01.2007
Itse olen enemmän metalli ihmisiä, mutta siitä huolimatta tämä veisu iski. Upea teos.
0   +1 +2
 
10
DJ Mindtrick 07.05.2004
On muutes aikas perkeleen hyvä biiisi sanoama!!!!!
aluksi luulin että hei mitäs helvettiä että onkos poijjaat siirtynä hardtrancen puolelle mutta kun vilkaisin genreä nii huokasin helpotuksesta jä jälleen ollaan onnistuttu biisin teossa siis aivan loistavaa kerta kaikkiaan fantastista kuunneltavaa....tykkään ihan sairaasti tästä kipaleesta ja melkeinpä kaikista redin biiseistä olen aktiivisena ja odottelen innolla seuraavaa pläjäystä ns. avokämmenellä paljasta poskea vasten heh=)
0   +1 +2
 
a98 20.04.2004
alun soundit paukkuu hyvin kompuroidusti korvaan. melodia linjat ovat ihan twisted mutta saisi ehkäpä mennä hiukan enemmän "arabia" skaalaa, tai muuta etnistä. soundit ovat vähän liian kiksua ja tulee muutenkin mieleen että tässä on kiksu biisi jossa on vaan vähän twisted melodia. ihan kivoja juttuja rytmipuolella oli, ei huono teos missään nimessä.
0   +1 +2
 
9
Imp 30.01.2004
hmm snare on liian hiljaisella? miten voi biisi erota näin paljon eri soittimissa =).kivoja rutinoita.pää leadi on hienosti stereoitu.paketti pysyy jälleen kasassa.loppu ois kyllä voinu loppuu pikkasen eri tavalla kuin tolleen plo plo...plo =) noh maku asia.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 29.01.2004
Alkaapas tämä hienosti! Melodia on hyvä, monimuotoisempi olisi tosin lämmittänyt enemmän. Toi oktaavin vaihdos ärsytti vähän. Toi korkealta iskevä melodia on vähän turhankin randomin kuulonen, siihen on vaikee tarttua. 1:30 hyvä breikki, nostatus vielä parempi. Jotain räjähtävämpää olisin toivonut sen päätteeksi, nyt lähinnä kerrataan edellisiä matskuja. 3:22 on vitun jees, bassolinja jyrää. Snare on liian kovalla, yläpäätä olisi voinut korostaa enemmän. Noi pienet fillit ja lyhyet breikit on todella hyviä, pitää mielenkiintoo yllä. Toistoa kappaleessa on liikaa, muuten hyvä paketti. 9p.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta