Arak Kamimous

Red Pulse | 02.09.2003 | Psytrance
7:45

Biisi lähti syntymään Viherpuskamiitin jälkimaininkeina, kun päästiin Segman kanssa saman koneen ääreen. Seuraavana päivänä Taroter tuli messiin ja nauhoiteltiin orgaanisia efektejä sun muita häröilyjä. ;)

9.04   5346 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Red 05.10.2008
Pisteet ensimmäiselle joka tajus kuinka tosissaan tänkin kanssa lähdettiin liikkeelle krapulassa :)
0   +1 +2
 
Metratronic 17.02.2006
kova biisi mut toi nimi Arak kamimous=SUOMIMAKKARA on kyl huippu perrkele :D:D:DDD
0   +1 +2
 
10
Tweeky 03.12.2004
Jumaliste! Hiemanko on hieno raita...
0   +1 +2
 
9
a98 20.04.2004
kyllä on hyvää menoa, basari kuulostaa alkuun hyvältä, mutta punchi hukkuu hiukan muiden elementtejen tultua. mutta se ei kovasti menoa haittaa, efut ovat pirun hienoja ja varsinkin vessanpöntön veto soundi lämmitti mieletä. osa efuista oli hiukan ehkä liian kovalla. soundit ovat kaikki ammatimaisia ja groovea riitti. todella hyvää psykeä :)
0   +1 +2
 
9
ionisaattor 26.01.2004
plurisee ja narisee tod. perusteellisesti. mun makuun hieman liian karu. mut tosta tykityksestä irtoo kyl ysi.
0   +1 +2
 
8
Nebula_Meltdown 03.12.2003
Tää onkin näistä kolmesta paras. Perusmatskua, mutta jäi ohuenlaiseksi. Se, minkä panin ensimmäiseksi merkille oli bassolinjan ohuus. Sen pitäisi olla paljon fätimpi, nyt se tuntui jäävän lähinnä taustalle. Ja kicki oli korviini liian kovalla. Muutamat muikean kuuloiset rutinat löytyvät biisistä. Se "kertosäe" oli ihan hauskan kuuloista, nosti hymyn huulille. Tosin sen tullessa lopussa uudestaan olisi siihen voinut lisätä jonkun toisen soundin vielä mukaan, koska nyt tuntui ettei sitä kunnon loppuräjähdystä tullut ollenkaan. Vähän latteaksi siis jäi tämäkin, mutta jatkakaa ennemmin näillä linjoilla kuin noiden kahden yläpuolella olevan. Kyllä tästä 8 irtoaa. :)
0   +1 +2
 
10
i-oxo 01.12.2003
tää on herkkua! :) psykee mun makuuni. en mä löydä tästä mitään valittamista tai paranneltavaa. mukavasti vaihteluu ja kaikkee mahdollista häröilyy. toimii ihan kybäl.
0   +1 +2
 
9
somebody 02.11.2003
Tämä on vähän kuin Goa-Head kokoelmia kuuntelisi. Soundit on hyvät, samoin rakenne, mutta kuten Killi taisi jo mainita, omaperäisyyden puute vaivaa. Pienellä mielikuvituksen aallolla tästä saisi lähes täydellisen kokonaisuuden. Ainakin bilettämiseen tämä menisi täydestä joten 9.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 29.10.2003
Kiitos!
0   +1 +2
 
8
sakke-makke 09.09.2003
tamburiinit aika lujalla? ainaki mun korvaan. hyvin lähtee kuites käyntiin...aloitus"narinat" lienee segmaticin kädenjälkee..jotenki tuntus.. [arvostelen tässä biisiä kuunnellessa et älkääs välittäkö] ...hmm... ekat puoltoista minuuttii oli ihan "peruskamaa"...sitten tulee...mmh...täytyy kelata.. juu, pienet nostot.. hyvät "haikan tapaiset sähinät" tulee mukaan taustalle.. kuulostaa noi bongon-tapaiset vähän ontoilta,kolkoilta tuolla nakuttelemassa yksikseen... 3:20 kohtaan edetty... ei mitään erikoista still..en tiedä... jaha. Nyt vedetään sitä vessanpönttöä.. :D ihan jännä oli :D ja sit breiksit...ihan ok..mut noi bongontapaiset ei edelleenkään istu "big pictureen", ärsyttää kun ne ilman "soinnillista variaatiota" kolkuttelee tuolla. B-line on ihan sykedeelinen..ärh! miks noi bonkot tuli TAAS! ei! mä en pidä noista..liian lujallakin...liian kliiniset..pakko valittaa... nyt mennaan 5:23... heh, mikäs toi sample oli... :P joku härövokaali :D Nyt nurinaa...ihan jees...taroterin kädestäkö? ammh... kilin kolin...vähän on hengetöntä täs kohtaa...nyt kun kuulee snaren eka kertaa aika paljaasti...en tykkää siitäkään. jotenkin..ämmh..oho, eka kerran bongot nousivat - tosin pitchaten :D ei vihtu...ääärg... 7:38...ja nyt ollaan finaalissa... mitäs tästä nyt sitten antais. vai antaisko mitään..vähän tuntui kuivalta. Kuitenkin, aika hyvää meininkiä siihen nähden että olette parissa päivässä(?) lyöneet hynttyyt yhteen ja heitelleet inspiraatiopaukkuja vuoron perään kehiin..noh. tää ei oo dissausta vaan mielipide. yleensä, kun kuulee jonkun teidän omi, henkilökohtaisia tuotoksianne niin tekee mieli soittaa niitä VÄHINTÄÄN toisen kerran putkeen. tällä kertaa ei tullu sellanen olo. Mut miksikäs ei pitäisi yrittää kimpassakin väsätä. nyt täst vaan puuttu sellanen yhteishenki. annan 75.69% / 100 ja hikisesti kasin ku pitää pyöreitä numeroita antaa. rok b-linestä ja varmasti hauskoista yhdessäväsäämishetkistä :)
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Löytyy soittolistoilta