Olympialaiset Kokkolassa 2052

Rami Airola | 26.07.2007 | Synthpop
3:35

Kokkolassa päätettiin järjestää olympialaiset ihan vaan yhtäkkiä yllättäen. Yrittivät elvyttää vanhaa olympialaisperinnettä. Ja ONNISTUIVAT!

Kisaan saapui aivan mielettömän paljon osanottajia. Oli sankareita, pahiksia, normaaleja, vääränlaisia, homoja, vammaisia, lapsia, aikuisia, intiaaneja Intiasta, ruskean värisiä, oransseja, mutantteja ja sairaanhoitajia. Ja monia muitakin siellä oli!

He kaikki kilpailivat rehdisti ja innolla. Oli juoksemista ja heittelyä. Oli venkoiluja toisten ohi, jättäytymisiä toisten perään. Oli pitkiä heittoja ja lyhyitä työntöjä. Oli vanhoja ja uusia lajeja.

Ritari Jätkä kunnostautui erityisen hyvin ilmavirtapyöräilyssä ja Vastustaja Rantasalo nosti kansan suosioon kansanammunnan.

Yleisö hurrasi ja jännitti, kun pääsivät yhdessä kannustamaan Agentti Tulevaisuuden pyrkyä kohti juoksun voittoa.

Tapahtuma yhdisti kansaa ja sai sankareille ja muille aikaan vaihteeksi jotain erilaista jännityksentunnetta tavanomaisten elämän ja kuoleman rajamailla käytyjen arkiseikkailujen vastapainoksi.

Näissä jännittävissä mittelöissä ei kukaan kuollut. Ja jokainen hymyili edes pienen osan ajasta, vaikka kisatilanteet paikoin lievää stressiä aiheuttivatkin. Ja vaikka ihan tosissaan piti välillä ponnistella, että voittaisi kanssamittelöijän.

9.33   1669 kuuntelua

Kappaleen sanat

Running,
jumping,
throwing,
shooting.

Aiming,
concentration,
leaving the fields
as a winner.

Yeah!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
pelend 16.02.2008
Vanhana kokkolalaisena Ensio nyökkää hyväksyen. Kokkolan Olympialaiset ovat saaneet arvoisensa tunnusmusiikin. Kunpa olisin ollut paikalla seuraamassa Agentti Tulevaisuuden edesottamuksia pyrähtelyn jalossa lajissa. Mainio suoritus!
0   +1 +2
 
sumuhenkilö 07.02.2008
Ehtaa jöpötystä on tämä. Kasariluvun loppupuolen soundimaailmoissa mennään rankasti. Tangerine Dreamin Optical Racen aikaisessa matskussa on tiettyä samanhenkistä jöpötystä, joskin tässä siihen keskitytään vielä enemmän. Homma etenee vääjäämättömästä, kuin katuhaukka ikään. Mainiota matskua.
0   +1 +2
 
10
MLL 09.12.2007
Mahtimeinki. Biisikuvaus on kyllä mieletön.

Tää on kyllä taattua kamaa. Lehmänkello välike kyllä kruunaa kaiken.

Ehkäpä biisi kaipaisi hieman enemmän tilutusta. Enemmän on aina enemmän ja kun soittaa nopeammin niin tulee enemmän nuotteja.

Lisää tällaista.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 13.10.2007
Hilpeä biisikuvaus. Ei vastaa ollenkaan fiilistäni biisistä, tai ehkä vähän. Häh.

Jokin tässä biisissä jäätää. Ehkä haluaisin padien sijaan arpeggiot, jotta tämä tuntuisi railakkammalta ja reippaammalta. Se ei kuitenkaan poista hyvää sävellystä ja yleisfiilistä.

Jotenkin kaipaisin enemmän tunteen paloa kuitenkin. Ehkä nopeita juttuja. Vertailukohteena toki ysärin alun amigajutut, joka on aika kova sarja.

Mutta hyvinhän tämän kuunteli.
0   +1 +2
 
pohjolanvalkeus 28.09.2007
Mitä MacGaiveria sieltä puskee? Luulin että tämmöiset on jääny 80-luvun leffojen mukana hautaan.
0   +1 +2
 
8
eki pop 30.08.2007
Kyllähän tästä välittyy sellaista kisailutunnelmaa. Koskettimet tulivat keskivaiheessa mukavasti pintaan. Ihan kivasti tehty kaikenkaikkiaan!
0   +1 +2
 
kimkorho 29.08.2007
Kyllähän tässä niitä elementtejä on, mitkä vievät ajatukset 80-90 -luvun Urheiluruutuun tai Rocky-leffaan. Ihan hilpeää menoa, naivia ja halvanoloista, mutta jotenkin tuntuu, että niin on tarkoitettukin. Vielä kun jonkun oikein mehevän melodian olisi tuohon saanut...
0   +1 +2
 
9
Art Alta 27.08.2007
Hahhah, olipahan pirteä tsibale. Melkein tässä saattaa nähdä kisojen koosteen taustalla kaikkine hidastuksineen ja suurine tunteineen. No joo, tällaisesta musiikista en kyllä perusta, mutta tuon tekstin kanssa homma aukeaa ihan uudella tavalla. Hiphip.
0   +1 +2
 
9
Cloom 08.08.2007
Tässähän todellakin olympia-renkaat vilkkuivat silmissä. Suorastaan voi tuntea sen kaiken adrealiinin ja hien, jonka kisailijat antavat voiton-kiilto silmissään. Biisi on todellakin loistava soundeja myöten. Jotenkin kannustava melodia lead-soundeista lähtien. Tässä on urheilu-henkeä tulevaisuutta tähyillen!!!
0   +1 +2
 
9
Fröideiro 26.07.2007
Voisin hyvin kuvitella tämän biisin kaikuvan kokkolan "urheilukentällä" olympialaisten avajaisissa! On hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta