Can you feel the sun

RadeoN | 23.03.2007 | Club
7:59

Kevätaurinko alkaa pikkuhiljaa pilkistellä ja sitä myötä uutta biisiäkin tarjolla. Taas liikutaan hieman erilaisella alueella kokeilu mielessä.. kommentit taas enemmän kuin tervetulleita! Listen UP! thx! :)

9.33   833 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Xns 05.09.2019
uus kuuntelu ja numero muuttu kyllä tän ihan käsittämättömän hienon meikäläisen kuulosen läpällä tehdyn alku kuvioinnin myötä kyllä 10... jos pitäis valita nyt 10 trance veisua cd:lle polttaa niin kyllä tämä sielä olis raita numero 6 tai 7. Jos kelaileen cd:tä 10 biisin dj settinä tää o just niitä minkä jälkee lähetää käymään progen jossain ääripäässä ja mennään pari biisiä siellä sitten. latuuseen menee. THX...

Genrestä vielä huomautus ehkä vois olla joku progressive club mix jos alkuperänen ois kevyt mut originaalina toi menee suoraa 2004-2005 progetranceen 2010 vivahteilla ja hyvä tatsi on. Joko menee kohta musat radioon tms että ei tarvis lähtee mihkää klubille turhaa kun voi tehä ite vaikka biisin :D mut siis johonkin noita pitäis saada ihan reilulla artisti maksaa periaatteella. ovet auki niin että pammahtaa huutele vaikka kaveriks jos halut jotain ajatuksia vaihtaa ja ehkä jotain mitä mun pitkä musa kokemus ja se paska tuotanto antaa ymmärtää- thx hienoo on!
0   +1 +2
 
10
Xns 05.09.2019
kuulostaa rehelliseltä mikseri.net konemusiikilta... hyvin oot saanu sounditkin toimimaan yhteen.Ja lisääppä vaikuttajiin meitsinkin nimi sitten kun on samammoinen toi mut tää o ihan mahtavaa paluuta vuoteen 2005 puhdasta proge-trancee hyvällä melodialla ja marcus shössöwin ja blizzardin risteytys bassline style kyllä kuljettaa ihan kokoajan o/ ... ja toki melodiat ei ala ärsyttään vaikka ovat perus kauraa ja mikseri vaikutukset näköjään kuulee vaan suvannossa. Taiteen puolelle tämä menee konemusa fanatikkona ja nimenomaan TRNC:N ystävänä kunnon progee ja tää vaan jatkuu PELASTIT MUN YÖN. :))) Hinkataan hieman vielä: erottelua korostaa jo ihan biisin alku tekovaiheissa ja panerointeja ja efektejä käytellä niin pääsee tosta sumpusta mikä tässä on. Toki erittäin pieniä asioita... saisit kympin muttakun toi yks juttu on suoraan mun jostain 2003 vuoden biisistä :D hieno ralli ostaisin jos tän sais johonkin soimaan. Taiteellisesti ja perusteknisesti ihan 9.5/10 viihdyttävyys vaihteli biisin varrella aika yllättävänkin koviin 20sekunnin fiilareihin. kylse on se 9,0/10 + kuuntelen loput vielä joku pv. EN USKONUT ETTÄ OOT MUSA MIES KUN SUN EKOJA KUULIN MUTTA KYLLÄ SÄ TAIDAT VÄHÄN OLLA VAIKKA EHkä ... mietin mistä löytäisit omaa stylee lisää melodiaan/soundi maailmaan + eli kuulosti vähän harkkabiisiltä mitä se tod näk olikin mut tosta aina vähä kokeiluja ja kohta uusia tuulia niin tulee se oma tyyli esiin väkisinkin vaikkei siitä ite vielä tietäiskään. KIITOS. en jaksa hifistellä soundeista mitään enempiä... OK SELKEE 9. hävetköön jos kasin tuikkaa tuohon.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat