Pleksis

Quo Messiah | 24.04.2009 | Psytrance
8:29

psychedelic trance with indian twist.

10.00   732 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Lunar Vegetarian 28.04.2009
Loponen nostatti odotukset kattoon, totesi teidän olevan voimakkaampi kombinaatio kuin ydintuho ja psilosiini yhdessä, joten pakkohan sitä oli tulla kuuntelemaan ja ihmettelemään.

Napakka tykitys lähtee liikkeelle kutakuinkin samantien, narinaa ja surinaa, Quo messiahmaisia rytmikikkoja, ja funkyä vetkutusta - miksauksellisesti mallikkaassa kunnossa. Liidi soundiin kaipaisin tosin hieman kirkkautta.

Osassa noista filleistä tuntuu jokin syövän sen alustuksen, taitaa olla toi reverse crashi mikä imee potkufilleistä terän, nooh - nää on vaan makuasioita.

Nyt päästään sitten reverse skitan tuudittelemana vähän rauhallisempaan osioon. Sitten intialainen sadhu pääsee valloilleen sähkökitaransa kanssa. :D Hienoa soitantaa tässä!

Kitaran helistessä, alkaa jo kaipaamaan jotain tosi repäisevää vetkutusta syna-osastoltakin, ja odotus alkaa, mitä tarjoilekaan loppuosio tästä biisistä?.

Mielestäni tää ois voinut lopussa räjähtää vähän enemmän auki, mun makuun olisi kaivannutkin juuri sitä lähelle överiksi menoa.

Kuitenkin, taas jäbät on tuottanut ja vääntänyt mallikkaan kappaleen. Eihän tästä voi kuin pitää. Short story long, over and out... PZZZZZZZZZzzzzzzzzz
0   +1 +2
 
Paintaster 26.04.2009
Jees, ei itse pahemmin tule tämän genren musiikkia kuunneltua, mutta perusjumputuksen yläpuolelle tämän nostaa tuo intialainen tatsi, joka sopii helvetin hyvin. Jatkakaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat