Radiation

3:08

Ihminen on sitä mitä hän säteilee.

Ensimmäinen koskaan tekemäni ja nauhoittamani kappale vuodelta 2001. Laulut on laulettu -09. Parempi versio luvassa joskus.

8.60   652 kuuntelua

Kappaleen sanat

Can you see me thru this smoke
Here I am, drinking beer
Throw me away if u wanna blame me
Finally all those tricks beats me

I wanna radiate your tears away
I'm enough atomic to do it well

Our love slips away
Now I know, I was late
Share your tranquilty
Life just weight too much

I wanna radiate your tears away
I'm enough atomic to do it well

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Felix N 30.12.2013
Hienon kuuloiset nuo kaiutetut kitarat. Tosiaan ainutlaatuisen hyvin rakennettu tunnelma tässä. Jos kasvaisi isommaksi ja raskaammaksi loppua kohden niin pitäisin vieläkin enemmän, mutta hieno biisi näinkin.
+2   +1 +2
 
8
Rämevelho 22.12.2011
Mukavan alakuloinen ja ambientti tunnelma tässä. Sanat pärähtää hyvin päähän alusta asti. Ekoilla kuunteluilla tää ei oikeen auennut, mutta kun tätä on kuunnellut vähän enemmän, niin tää on alkanutkin toimia. Kunhan noita soundeja hioo vielä vähä kliinimmäks, niin hyvä tulee. Parii kohtaa kuten loppua vois myös parantaa. Tykkään tosta kertosäkeen "tempoilevasta" kitarasta, ja Laulu toimi hyvin tässä myös.
0   +1 +2
 
8
J.A.M.S. 10.07.2011
kiva tunnelma läpi koko biisin. jos tosiaan on eka biisi niin hyvin on lähtenyt käyntiin. omaperäistä. kitaroinnista pidän. laulu onnahtelee paikka paikoin.
0   +1 +2
 
8
Nuggumath 10.07.2011
Ihmeen rentoa, mutta silti jotenki tiukan rauhallista kitarointia. Jotain käsittämätöntä koukkua tuossa laulussaki on. Ei nyt osaa ihan suoraan kuvailla. Vähän tuntu tuon lyhyen soolon alettua, että nyt soi ihan väärällä saundilla.
0   +1 +2
 
10
milo05 10.07.2011
alkoipa nätisti skepoissa mukavaa tremoloo,tuleepi vanha kunnon pink floyd jollai tavalla mieleeni,melodisesti hyvin kulkeva biisi,taitaa olla parhaitasi tämä,hyvä.
+2   +1 +2
 
uCKi 01.04.2011
ihan hyvä tunnelma biisissä.mutta nytten noi delayt tossa kitarassa pilas hyvän fiiliksen,kannattaa säätää se delayn aika niin että se on samassa rytmissä ton leadkitaran tai tuplasti hitaampi sen kanssa.
nyt oli aika sekavaa toimintaa
0   +1 +2
 
Aika jännä tunnelma tässä, vähän hämmentävä jossain määrin. Soolo on kyllä aivan liian kovaksi miksattu kappaleen kokonaisuuten miettien. Ehkä tätä olisi pitänyt miettiä vähän enemmän noin sovituksen kannalta, mutta menee näinkin.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat