Thou Lepers

Obizeth | 14.12.2008 | Black Metal
6:32

Vähän karumpi biisi tällä kertaa

8.75   2672 kuuntelua

Kappaleen sanat

Thou Lepers!

I'll tie your hands to the boards
To boards, in the center of world
There your leper hands won't touch
Touch our skin of perfection

On the boards you will die
There you're abandoned

Live as a prisoner or leper
Feel the hatred of your beloved God
It takes part of your breath every hour
Until the final part has been taken...

Thou Lepers among us!
Ostracized ethnic group
Thou Lepers!

Live as a prisoner or leper
Feel the hatred of your beloved God
It takes part of your breath every hour
Until the final part has been taken...

We treat you like you're a damned
Feel our rocks on your skin
Death to your cursed presence
Morph into dust once and for all

Thou Lepers!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Groathor 09.08.2012
Touhu perse
0   +1 +2
 
9
bassosetä 28.01.2010
Näistä kaikista biiseistä tämä miellytti eniten korvia, ei sillä että muut olisivat huonoja olleet, mutta tässä kyseisessä sävellyksessä on jonkinlaisia mysteerisiä voimia, joita en pysty selittämään. Soittimet ja laulu kuulostavat hyviltä, sekä suurta kehitystä on tullut.
0   +1 +2
 
8
_Panzerfaust_ 05.02.2009
Tämä kuulosti oikein miellyttävältä noilta hitaammilta osiltaan. Alku pelitti omalla rujolla tavallaan myös kohtuu hyvin. Kyllähän tällä tunnelmiin pääsee kun kaikki oleellinen saundeistakin erottuu, mut vähä Burzumia tuohon basariin. Vokaalit kuulosti vähäsen Pestiltä, siis siltä äijältä ei bändeiltä :)
0   +1 +2
 
8
Stefa 28.01.2009
Gorgoroth. Heittelee, biisissä ei ole kyllä mitään vikaa. Sanoja en uskaltanu vielä vilkasta tosin :P
kaaaaaaaa kasi.
Missä basari? Väliosassa oli semmosta hyvää tunnelmaa kyllä. Mortiismaista (saattaa johtua midistä.) Mutta hyvä semmonen itse tuskalla ja hiellä rakennettu tunnelma. Ja siinä keskivaiheilla alkaa kuulostaa vähän omaperäsemmältä.
Etsikää se bassorumpu ekvalisaattorilla sieltä, tai laittakaa mikki vähä parempaa paikkaan! Vähän munaa peliin. tai vaikka kunno pahvilaatikko saundi.
0   +1 +2
 
7
Windir 09.01.2009
kyllä tulee aika vahvasti just Gorgoroth ja vanhempi Horna mieleen. Varsin vihaisen kuuloista. Saundit sais olla kyllä vähän terävämmät, sais enemmän jylhyyttä nuihin hitaisiin kohtiin. Kappale ei kovin omaperäistä materiaalia ja ratkaisuja tarjoile, mutta toimiihan tämä varmasti pahimpaan blackin nälkään.. vaikka jääkin esikuviensa jalkoihin.
0   +1 +2
 
10
jarpppi 18.12.2008
Tässä biisissä kuuluu kaikki soittimista lauluun. Helvetin hyvä!!!!!!
0   +1 +2
 
9
Neo.1 15.12.2008
Ensinnäkin: laulu on vitun paljon parempaa kuin aikaisemmin. Tulee selvästi kovemmalla paineella ja raivolla ulos. Soundit varsin hyvät ja varsinkin virveli lämmittää sydäntäin. Biisi on yllättävän psykedeelinen ja jopa kokeileva. Ylipäätänsä kuulostaa siltä että viimeistään nyt on annettu fiiliksen viedä mennessään sekä sävellys- että äänitysvaiheessa. Mielenkiinnolla odotan tulevia kappaleita nimittäin pieni omaperäisyys ei ole koskaan paska asia.
0   +1 +2
 
8
Ketjukuula 15.12.2008
Nyt tää alkaa kuulostamaan jo paljon paremmalle. saundit ainakaan ei oo enää nii sietämättömät. kitarat sais tosin olla vähän kovemmalla.
Virvelisaundi oli hyvä. tuo välijuttukin vois olla paremmilla syntikka saundeilla paljonkin parempi. tuosta tuli saundien takia lähinnä joku runescape mieleen. Itse en genreä oikeastaan yhtään kuuntele mutta kyllähän tää menee. Kehitystä kyllä on tullut huomattavasti!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat