Lord Of The Unlight

Obizeth | 07.02.2009 | Black Metal
10:37
9.00   3291 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 367240 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Howling winds up in the sky, humanic scream
Only on cold mountains the silence remains

Sorrow is now deepest among the enemies
Their legions will now never return

Visions revealed by unlight
Life drowning deep to twilight
I bury it with sand and ashes
Life raped by human corpses

I follow the doctrine of sadistic ways
My satisfaction is now as grand as me
By those wars, declared by me
By victories, I reach the level of God

War-torn cemetaries I see
Lighted up by morning sun of this day
The day of one another victory
Another victory for my creation

Among enemies I appear as Satan
The most corrupted creation in thy world
All shall tremble by my insane bloodlust
by my lunatic war cry and my blood-covered sword

Sorrow is now deepest among the enemies
Their legions will now never return

I am the lord of nothingness
I am the replacement of God
When I corrupt the world with my existance
I reborn as the Lord of the Unlight

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nagh 03.01.2010
Laulut ei iske.. Muuten ihan hyvää musiikkia, ihan jees fiilis tossa biisin läpi. vois vaan olla enemmän jotain mistä sais kiinni tosta..
0   +1 +2
 
9
ankkiz 30.07.2009
3 Ylintä biisiä ehdin tässä kuunnella pahimpaan nälkään, ja täytyy todeta notta tämä iski niistä koviten.
Perkeleen hyvä intro & outro, sekä lauluosiot sujuivat ihan mallikkaasti. Genreä en kieltämättä hirveästi tunne, mutta kyllä tämä ihan ummikollekkin kolahti! :)
0   +1 +2
 
8
Gitara Uggeli 13.03.2009
tää on kyllä edistyny iha saatanasti noist ekoista biiseistä! vielä kumminki jotain jäi puuttumaa??? jatkakaa samaan malliiin
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 27.02.2009
Meinasi leuka tippua lattialle. Nyt alkaa olemaan sitä kuuluisaa jotakin. Erittäin hienoa tunnelman siveltelyä. Saundit ovat juurikin perus kriteerit täyttävät, ei mitenkään omaperäiset mutta hiton hyvin toimivat. Riffit erittäin hyviä, varsinkin 6.10 kohdassa on tyylikäs riffin modifointi, maukasta. Vokalisti kuulostaa myös keskitasoa paremmalta. Rumpalin epävarmuudesta joku sanoi, mutta mitä helvetin väliä sillä on biisissä jonka tunnelma ei tuosta kärsi tippaakaan. Ja hyvinhän nuo pöntöt minusta raikaa. Hoilotuksien kanssa on aina vaarassa mennä metsään, mutta tässä oltiin onnistuttu silläkin saralla. Toi vielä mukavasti häiriintynyttä fiilistä kehiin.

Tätähän voisi analysoida vaikka koko illan positiivisilla sanoilla, mutta en jaksa enää tähän hätään kirjoitella. Nyt vain fyysistä demoa kehiin, sillä ainaskin minä olisin halukas sen omistamaan. Hails!
0   +1 +2
 
9
Metaleagle 20.02.2009
Alkusoitto on mystinen ja satunnaiset rääkäisyt taustalla sopivat hyvin sekaan. Riffittelyn alkaessa on vaikutelma positiivinen; on sinne saatu sitä omaleimaisuutta mukaan. Myös tasapaksumpia riffejä tulee vastaan, mutta kokonaisuudessaan ollaan selvästi siellä paremman puolella. Puhtaat laulut sujuvat hyvin, ja rääkynäpuoli on erittäin tuskaisen kuuloista (hyvässä mielessä tottakai). Soittopuolella ollaan varsin hyvällä mallilla, rumpalin työskentelyssä on havaittavissa hieman epävarmuutta mutta ei mitään häiritsevää. Biisin lopetus aiheutti kyllä ihmetystä, kuiskailun ja suhinan vuorottelu kuulosti hieman luonnottomalta, mutta toi silti tunnelmaa sinne loppupäähän.
Saundipuolella ollaan kitaroiden osalta oikealla linjalla, tämänlainen särövalli BM:ssa kuuluukin olla, mutta hieman erottuvampi saundi olisi plussaa meikän mieleen. Akustinen kitara olisi tehnyt hyvää nuille cleanikohdille ja puhtaat laulut tuntuivat olleen liiankin pinnassa paikoitellen. Kokonaisuudessaan kuitenkin saundimaailma on varsin hyvällä mallilla.
Arvosanaksi ysiä. Keep going.
0   +1 +2
 
10
GxBx 19.02.2009
Ui tiukka! Laitoin soimaa vähä huonoilla ennakkoasenteilla mut täsähän on jotaki!!! tota tota. tuotanto arvot aika kohallaa ja sillee. miun makuu sopiva temposta BM en tykkää niinkää perusblastitykityksest.
0   +1 +2
 
10
Neo.1 12.02.2009
Oikein toimivaa kamaa nämä molemmat uudet biisit. Vokaaleista plussaa.
0   +1 +2
 
10
Smaug 11.02.2009
kokonaisuudessaan aivan mahtava kappale. Saundit kohdallaan, soitto toimii hyvin. Ambient osiot ovat mielekkäitä, ei liian tylsiä. Puhdaslaulu kuulostaa hyvältä eikä sitä ole liikaa, muutenkin laulu suoritukset ovat parantuneet huimasti. Rumpalointi on mielenkiintoista eikä jätä kappaletta tyhjäksi. Kitara riffit ja saundit ovat aivan mahtavat. jees
0   +1 +2
 
9
Mordvablack 01.06.2009
Täs löytyy kyl tunnelmaa ja meininkiä. Onnistunut biisi
0   +1 +2
 
10
Blackmeta1 10.02.2009
Uutta materiaalia on saatu taas ulos. Saundit on saatu hyvin kohdalleen ja kappale rullaa kokonaisuutena hyvin. Ilmeisesti jonkinasteista puhdasta lauluakin oli laitettu sekaan ja se toimi todella hyvin.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta