Cease To Die

Obizeth | 22.03.2010 | Black Metal
7:14
9.00   1083 kuuntelua

Kappaleen sanat

When my time is to come?
Centuries passed away
But I still remain
When the light is to come?

The bright darkness in me
That ceases me to die
Me, the permanent being
Bitter I am for everything
I am here to stay and watch
When all life ceases to die

Universe is my chains
I'll never surpass this world

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
nekrokrist ss 29.04.2012
No voihan vittu! Tulee mieleen Mortifera tai Amesoeurs. Vitun kova!
0   +1 +2
 
joonas3333 10.08.2010
AIVAN HIRVEETÄ PASKAA!!
+1   +1 +2
 
GxBx 02.05.2010
hei mä tykkäsin tästä! ihanat suihkukitarat ja basso humisee jossai ihan omassa stratösfäärissään. laulu oli kyl hienooo
0   +1 +2
 
9
Tanehau 08.04.2010
mielenkiintoisen pitkä huuto alus! alku ei kyllä säväyttäny mihkää suuntaan ja vielä ku kitaraki oli veretty pitkin vittuja :D Nyt ku lähti laulut nii meni kyllä poika hiljaaseksi.. toi ei oo kyllä mitään tekniikka huutamista :D aivan mahtavaa kiruttavan kuulosta huutamista! kuule kyllä äänestä, että ei oo kaikki kotona. sairasta laulua niinku pitää ollakki! monesta ei oo tälläsee. nonii.. mistähä lähtie black metallis on ollu sooloja xD no kai niitä on ollu ite ei oo vaa kuullu pahemmi ja varsinkaa tälläsiä näin ilosia ja melodisia sooloja niis :) taiteellista loppua kuunnellessa. Hieno piisi musta :)
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 02.04.2010
Jopas alkaa panettamaan näin masentavat äänimaailmat. Ei olleskaan hullummat saundit. Aivan ensimmäinen juttu mitä on kehaistava, niin vokalistin työtä. Äärimmäisen hienosti on tuska tongittu syövereitä. Ja niinkuin melkein aina tuon jotain vertailukohtaa mukaan. Toi kummasti Neigen ilmaisun Amesoeurisin levyiltä mieleen. Eikä siihen vaikuta vähiten myöskään sävellys, koska melko samankaltaisissa tunnelmissa liikutaan. Rumpalikin viskaa parit hyvät splashit kehiin ja soitossa ilmenee positiivisesti yllättäen dynaamista toimintaa. Turhan pinnassa kannut vaan tahtoo olla tuossa alku himmailun aikana, mutta säröjen mukaan tullessa hommat tasottuvat hyvin. Basso jytää hyviä kuvioita kun oikein tarkasti kuuntelee, mutta saisi olla hitusen pinnemmassa... siis ihan vähän. Tavoistani poiketen sanon hyvän sanan soolostakin. Hyvin istuu biisiin ja tunnelman kannalta sillä on jopa toivoa herättävä vaikutus. Hieno kappale! Tämä on sitten kaljas päissään kirjoitettu novel noire ;) Jos humalassa tykkää, niin miksei selvinpäinkin. HAIL pojat!!! ...vai pitäisikö sanoa jo miehet :)
+2   +1 +2
 
10
Musiikki on pyhää geometriaa, jumalan luomistyön puhtainta ylistämistä. Ja nyt onnistuitte hyvin siinä!
Jatkakaa tätä rataa.
+6   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat