After All...

22:01

Vuoden 2004 harjoitelma.

(((((( ¨ ))))))

9.25   1553 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Sweetie 23.06.2005
Nimi sopii päähän kuin nenä kappaleeseen. Jos olisin krapulassa, pelkäisin niin saatanasti. Se jos joku on hyvä juttu. Kivan rauhoittava äänimaisema muutenkin.
0   +1 +2
 
10
Spathi 28.03.2005
Sorruinpa taas pitkästä aikaa kuuntelemaan endlessin maraton-biisejä. Hieno äänimaailma jälleen..luo paljon mielikuvia. Tällaista musiikkia voisi kuvitella käytettävän esim. jossain tietokonepelissä tausta-ambienttina. Kannattaisi harkita uraa pelimusan parissa.
0   +1 +2
 
Endless 16.12.2004
Alunperin lisätty 13.12.2004
Laskin kbps:ää ja viilasin paria kohtaa. Alla kaksi aiemmin tullutta kommenttia:

Varsin pitkä ja mainio apokalyptinen rupeama.
-GSO

Pituudesta ei ole tingitty joten otan normaalin tämän projektin kuunteluasennon...Valot pois,kamat mahdollisimman kovalle ja sohvalle makaamaan.
Äänimaisema kuljettaa minut pois kehostani...Ei niinkään tuonpuoleiseen vaan ennemminkin aikaan jolloin kaikki on hidastunut...Myös aika itse.
Siinä vaiheessa kun kellon kilkatus alkaa tapahtuu valitettava putoaminen taivaalta...Kappaleen tunnelma käy painostavaksi.
Tulee olo ikäänkuin olisi useamman tuhat kiloa rinnan päällä.
Painajaismaiset visiot alkavat täyttää päätäni.
Ei päästä kappale kuuntelijaa helpolla...Alussa melkoista keveyttä jonka jälkeen tunnelma tihenee ja tiivistyy ja kaiuttimista kovalla huutavat äänet kietoutuvat ympärilleni.
Kyllä nämä itseasiassa ovat parempia kaiuttimien kautta nautittuina mutta voluumia täytyy olla riittävästi ja kajareiden täytyy olla suht hyvät....Itsellä surround kamat ja niillä oikeaan aikaan nautittuina nämä Endlessin teokset vievät mukanaan...Kysymys vain kuuluu olen palannut...
-IZZI THE SNAKE
0   +1 +2
 
Ihmismurska 05.04.2005
Ajattelin odottaa jatkoa tälle kappaleelle, jotta olisin sitten voinut yrittää arvostella kokonaisuutena. Enpäs malttanut.

Rakenne nyt tuli noissa edellisissä kommenteissa aika selväksi, joten siitä ei sen enempää. Tunnetilat vaihtelevat huomaamattomasti kautta kappaleen, aina valoisammista ja piristävistä toivonpilkahduksista loputtomalta tuntuvaan ahdistukseen. Kappaleen pituus antaa paljon tilaa ja liikkumavaraa, ja runsaan tunnelman ansiosta tämä ei pitkästytä hetkeksikään, vaan suorastaan tempaisee mukaansa.

Tarjosi todella monta mielikuvaa, mutta ehkä eniten tässä oli läsnä eräänlainen nousemisen tunne. Kuin jonkin suuren voiman kuljettamana nousisi ylöspäin jatkuvasti, kohti määränpäätä, jota ei kykene näkemään pimeältä. Välillä sitä nousi hitaammin, välillä nopeammin, ja jossain vaiheessa se voima päästi irti luoden mahtavan putoamisen tunteen. Välissä kerkesi tapahtua ties mitä. Vaelluksia tyhjiöissä, uudelleensyntymä, riutuminen kahleissa unohdettuna, jäisiä maailmoja...

Toivottavasti tämä loisto jatkuu seuraavassakin osassa. Tämä oli sen luokan teos, että minun on kyllä pakko nostaa hattua. Todellakin loistava suoritus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta