Untitled

Minor Chill | 24.10.2004 | Chill Out
4:39

Untitled, eli monen, monen illan nuotinkirjoittelun ja pianon ääressä istumisen tuotos.

Untitled, eli jokaiselle orkesterin instrumentille sävelletyt osuudet, vaikka kaikki eivät lopulliseen(?) versioon päässeetkään.

Untitled, eli uusi alku. Sen meistä jokainen ansaitsee.

9.50   2817 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
_whisper 09.03.2007
Khyl shä pianoo osaat pimputtaa! Aiva ihana melodia ja sävellys <3 k-k-kyl nyt on hyvä mieli =)))
0   +1 +2
 
10
Root 19.11.2005
Kaksi sanaa: lähes täydellinen

Menisi suoraan johonkin elokuvaan tunnusmusiikiksi tms. Erittäin kaunis biisi. ;)
0   +1 +2
 
10
Bemary 09.11.2005
Käsittämätön biisi. Järjettömän upea. Kuinkahan oonkin jättäny kommentoimatta tätä aiemmin..? Pakko korjata asia.
Näin synkkänä, masentavana syyspäivänä, jolloin aika ei tunnu etenevän minnekään, tää biisi tuntuu kuin pelastavalta enkeliltä. Tähän uppoutuu täysillä ja olotila paranee kuin taikaiskusta. Jokainen soitin täydentää toistaan saumattomasti.
Tahtoisin sanoa jotain nerokasta biisin rakenteesta, mutten pysty tarttumaan yhteenkään yksityiskohtaan. Tämä on kokonaisuus, ei tätä voi eritellä sen enempää. Sen vain sanon, että sen kuulee kenellä on lahjakkuutta tehdä mieleenpainuvaa musiikkia. Sulla sitä on. Kylmät väreethän tästä nousee, eikä sitä todellakaan tapahdu usein >x)
0   +1 +2
 
10
-Chrustal- 07.03.2005
Erittäin kaunis kappale. Lähtee hitaasti liikkeelle, mutta puolen välin jälkeen biisin päästesäänn täyteen loistoonsa jousien osalta, on allekirjoittanut täysin sulaa vahaa tätä kuunnellessaan. Melodiakulut ovat tarpeeksi yksinkertaisia ollakseen mieleenpainuvia, mutta tarpeeksi monipuolisia, ettei biisi mene pelkäksi pimputukseksi. Jouset tukee erittäin hyvin ja parhaimmillaan tuo harmonian, jolle en ihan heti vertaista muista Mikseristä löytäneeni. Biisistä kuulee, että sitä on tehty hartaudella ja jokainen piirto tuntuu olevan täydellisen laskelmoitu ja sopiva siihen paikkaan. Kympin biisi :)
0   +1 +2
 
9
AimoVainikainen 30.10.2004
Kaunista, niin sadepäivään kuin aamukasteeseenkin sopivaa fiilistelyä johon sopii hyvin kehut, jotka intrigalle olen jäbästä usein vannottanut:

Mitään skaaloja noudattamatta, niitä ennalta arvaamattomasti noudattaen luotu melodia, jonka sielu syntyy omaperäisestä tavasta hapuilla täsmällisesti askeleesta toiseen, johtaen kokonaisuuteen josta löytyy todella harvinaista ja arvostettavaa herkkua:
Osa säveltäjää itseään, ilman mitään marenkikuorrutuksia tai pakonomaisia rallatuksia.

Aimo nostaa hattua ja kumartaa syvään sille tunteelle minkä koskettimistasi irti revit, soittamisen ilon kuulee lähes kaikista jäbän biiseistä :)

Kymppiä varjostaa hiukan kolkko äänimaailma jota syventämällä/pehmentämällä olisi nämäkin upeat melodiat laminoitu historiankirjoihin. Aimo jää suurin odotuksin odottamaan, ajaako suuret odotukset artistin varmistelemaan vai löytyykö vielä uskallusta vielä johonkin joka sulattaisi Aimon lopullisesti pullamössöksi.

Pahoin pelkään.. :)
0   +1 +2
 
9
DjLime 25.10.2004
Toisaalta tästä tulee mahtavat fiiliksit ja nuo soundit tuntuu hyviltä, mutta jotenkin paikoittain kaikki tuntuu liian soundit tuntuvat kylmiltä ja kovilta. Niihin kun saisi pientä pehmeyttä/lämpöä mukaan ja ehkäpä aavistuksen verran lisää reverbiä noihin taustan stringeihin/padeihin. Hienon kuuloiset melodiakuviot tässä. Jotenkin tästä tulee mieleen vahvasti didon joku biisi. Hieno, mutta ehkäpä vielä pientä hiomista ja viimeistelyä, niin tästä saa kaiken irti.
0   +1 +2
 
9
tRA 24.10.2004
Kauniinkuuloista instrumentaalia. Hyvin sävelletty, ja fiilikseensä imaiseva teos.. Pidin todella paljon! Jatka ihmeessä samaan malliin!
0   +1 +2