Creepshow

Microtheft | 13.08.2006 | Trance
10:24

Summer 2006
One of the first tracks made under the Microtheft name. Focus on smooth rhythms, spacious pads and melodies.

8.50   985 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Thoke91 07.08.2007
Tämän biisin aikana en tullut kertaakaan katsoneeksi että paljonko kestoa on jäljellä ja kun biisin loputtua fiilis oli tyyliin "joko se loppui".

Eli siis erittäin tunnelmoiva ja vähän kuin seilaava kappale. Vaihtuvuutta ei oikeastaan ole paljoa mutta silti tämä tempaisee mukaan. Tavallaan jopa hyytävä tunnelma.
0   +1 +2
 
Meddi 31.08.2006
no hieno äänimaailma. ja hyvät soundit mikä on niin helvetin tärkeätä nykyään. n 3:een minuuttiin kelpo chillailua, sitten alkaa tunua että pitäis tehdä jotain muuta kans. eli vähän liian pitkä biisi. sais tapahtua enemmän. hyvä projektin nimi.
0   +1 +2
 
8
karateadonis 28.08.2006
huh.. on ainakin pituutta biisillä!! Kieltämättä tässä alussa on hyvä tunnelma ja noi pehmeät rumpusaundit toimii hyvin... on kyllä ihan jees lounge-musiikkia. Mutta on kyllä vähän turhan pitkä tähän biitin vaihtuvuuteen nähden.
0   +1 +2
 
jMoon 26.08.2006
Hieman tylsä biisi minun makuuni. Olisin kaivannut jotain erikoislaatuista johonkin väliin.
0   +1 +2
 
wjr 22.08.2006
Hmm, ei taas kuulu tämä genre omiin suosikkeihin. Kyllä tämän soidessa voisi iltaa viettää hämyisessä ravintolassa. Hyvät soundit.
0   +1 +2
 
8
jaskak 22.08.2006
hyvää jyminää, jossa oli myös aina niin ihanaa nyanssiakin , eli ei ollu onneks tasapaksua paukutusta. pituutta kylläkin puolet liikaa.
0   +1 +2
 
Piru Kange 22.08.2006
Tavallaan aika erikoinen vetäisy. Rauhoittava, mutta kuitenkin jotenkin häiriintynyt. Kappalehan on pitkä, kuin nälkävuosi, joten tähän sisälle pääseminen on aikasta hankalaa. Sanotaan näin, että rock-ihmiselle tämä ei kauheasti tarjonnut nautintoja, mutta ei tämän kuuntelu missään vaiheessa vituttanutkaan, eli siihen nähden ihan pätevä teos. Soundimaailma oli kivan rauhoittava, mutta toisaalta tuo hypnoottinen melodiatoisto toi tähän sellaista outoa otetta.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 16.08.2006
Tyylikäs sivusto ja nätisti kuvailtu konsepti, herättää mielenkiinnon. Plussat siitä. Projektinimi toimii myös.

Lähtee erittäin miellyttävän kuuloisella äänimaailmalla liikkeelle. Äänimaailmaltaan aika erilaista kuin suurin osa tasabiitistä jota olen kuunnellut. Aika elektromaisia rumpuja, kick esim on electromaisen pyöreä ja fätti. Kaunista.

Erittäin tunnelmallisia synasaundeja, tummaa, rauhallista ja miellyttävää. Todella vähillä rytmillisillä elementeillä on kehitetty yllättävänkin paljon gruuvia ja tanssittavuutta. Tämä toimisi jossain tosi progressiivisessa setissä todella hyvin, sellaisessa joka kasvaisi koko kestonsa ajan kohti yhtä huippukohtaa.

Nerokasta, omalaatuista, hienoa. Tuosta vasemmassa reunassa olevasta tekstistä saa sellaisen kuvan, että tämänkaltaista saundia olisi jo jossain määrin olemassa, mutta minä en ainakaan ole sellaista kuullut. Erittäin mielenkiintoinen tuttavuus, ja erinomaisesti tuotettuna, en keksi tästä kummempaa valittamista saundeista, tai oikeastaan muustakaan. Äänivalinnat, rytmiikka, rakenne, kaikki toimivat. Biisi on kuin purjehtimista unessa, veden alla, leijailua, pehmeää maalailua. Pituutta riittää, mutta ainakin kun tässä samalla kuunnellessa näpyttelin netissä niin pituus tuntui kantavan alusta loppuun nätisti.

Toivottavasti tätä pääsee vielä kuulemaan tanssilattiallakin tulevaisuudessa; tässä on nimittäin oikeasti paljon ideaa, melkein tuntuu että tällaiselle on tarvetta suomen psyke/progeskenessä. Takuuvarmasti löytyy kuuntelijoita.

Aijuu, elixiriasta spottasin; toivottavasti laitoit klubbariin yms mainoksen myös?
0   +1 +2
 
8
hyvin toteutettua ja soundeista tykkäsin.. mukavan chilliä konemusaa
0   +1 +2
 
Modnar 16.08.2006
Intromelodia on hyvä ja äänimaailmakin mukavan hämyinen. Hieman yksitoikkoinen, kun pituuttakin on reilummanlaisesti. Silti mukavaa taustamusiikkina.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta