02 - Vesitorni

4:51

Ja aika lailla samoissa merkeissä jatkuu..=)

9.00   492 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Jammin Benjammin 01.02.2006
Onpa rankasta saundi ruvella. Aivan liikaa, vaikka se voi olla genrelle oleellista. 1.14 mukaan tulevat rumpaloinnit on mainion kuuloiset. Tosin voipi olla liiaksi kompuraa tjtn, koska se tuntuu syövän muut äänet aika tehokkaasti. 2.30 tulee taas mainio kohta, ollen tosin vähän hektinen. Hyviä ideoita biisissä on, ja junnaava basso on yllättävänkin koukuttava, mutta saundi on kyllä niin skröbelöinen ettei kyllä mulle uppoo. Omalaatuista, mutta mulle liiankin.
0   +1 +2
 
9
Kalaforn 06.01.2006
Tässäpäs vasta jytkettä. Kakkosraita ja vesi tulviikin jo sisään, kovalla rytinällä. Tästä kun vielä saataisiin kaikki ulos tuplamäärin, nii johan jo kahvi maistuisi... maistuuhan se nytkin kyllä. :P Joo, pituutta lisää ja säröä enemmän.
0   +1 +2
 
9
Klasu 06.01.2006
Sikälin hyvin alkoi tämä että alussa oli mukavaa yhtenäisyyttä tuon edellisen biisin lopun kanssa. Rumpusektio on aika loistava, varsinkin tuosta 1:15 eteenpäin alkavassa kohdassa missä tulee lisää juttuja mukaan. Myös melodiset osat toimii tässä paremmin kuin edellisessä. Soundi kuulosti olevan tasapainossa muutenkin ja kaikenkaikkiaan tämä oli varsin hyvä, mitä nyt loppu oli ehkä vähän pitkä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat