01 - Koneosapuolet

4:44

Rytistelybassolla alkaa tämä juttu tällä kertaa.

7.60   774 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Valandir 09.01.2006
Basso on kyllä voimakas, ja ehkä turhankin hardcoremainen omaan makuuni. Kickissä pitäisi olla enemmän "punchia", eli keski -ja ylätaajuuksia pitäisi vähän nostaa saadaksesi sen enemmän esille. Nintendomaiset synanaputtelut ovat enemmänkin ärsyttäviä kuin nautittavia. Perkussiot kuulostavat ihan kuin suoraan joulubiisistä revityiltä. Rakenne on ainoa asia biisissä, mikä minua jaksaa innostaa edes vähän ja tekee biisistä mielenkiintoisemman, koska se ei oikeastaan toista itseään ollenkaan. Oikeastaan, se toistaa itseään joltakin osin, koska siinä ei käytetä minkäänlaista soinnunvaihdoista, joten tuntuu vain kuin olisit tehnyt erilaisia ääniä ja soitellut niitä muissa tauoissa vuorotellen. Äänenlaatu on suoraan sanoen aika hirvittävä, ja biisi kyllä pistää hermot kireäksi alusta loppuun.

Ilmeisesti en tiedä kyseisestä genrestä mitään, koska se ei ainakaan henkilökohtaisesti minuun uponnut millään lailla.
0   +1 +2
 
8
Antibiootti 08.01.2006
en kyl tajua tästä musasta mitään mutta hauskalta tää kuullostaa

ps. nyt ei hyvää kommenttia kirjoittaa kun on päänsärkyä..
0   +1 +2
 
8
Jaycob 07.01.2006
Noniinpä tekee, basso oli ihan miellyttävä, hyi mikä kickki!
Heh, en ole mikään teknoilia, enemmän kuuntelen melodisempaa musiikkia.
Sekavaa, omaperäistä, outoa, hardia ja ihmeellistä.
En kuuntele teknoa, en osaa kommentoida, mutta silti tämä kuulosti ihan jeesiltä.
0   +1 +2
 
7
Kalaforn 06.01.2006
Rytistelybassoa ja piipittelyä, harvoinpa tällaista introna missään on, mutta toisaalta, näyttäisi toimivan ainakin teknon puolella. Masentavaa oikeastaan, kun pariin kertaan kuuntelee, lukuunottamatta niitä hilpeitä piipityksiä. No, pari päivää sitten kun lähetit tämän, niin silloin kyllä iski paremmin, nyt tämä menee vähän niin ja näin. Autolla ojaan ja räjähdys napalmin johdolla, onneksi rytinäbasso ja yleinen outoisuus pelastivat tilanteen.
0   +1 +2
 
7
Klasu 06.01.2006
Bassossa on kyllä munaa. Nuo piippaussynat onkin sitten vähän eri juttu. "Halpaa" soundiahan niille on selvästi lähdetty hakemaan mutta ne ei oikein ole tarpeeksi chipit ollakseen hyvät. Muuten ihan kelvollinen avausträkki tälle kokonaisuudelle.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat