EC part2

MAP | 11.11.2007 | Hard Rock
3:22

Uusi sovitus...

Written by Tom & Tapsa & Timo
Drums, Keyboards, Vocals - Tom
Bass - Tapsa
Guitars, Vocals - Timo

Thanks to:
Lead Vocals - Michael M
Acoustical Guitars - Hannes

Mixed by Tom

8.38   2322 kuuntelua

Kappaleen sanat

All the sadness makes tears to flow
All the pain scared your soul
Like a miner you´re after the gold
What value it meant if you´re cold?

And the evening comes
All the work is done
And the life has found its way

Highway or paths, what to choose?
Just destiny rules, what can use

And the evening comes
All the work is done
And the life has found its way

I´ve seen seasons coming
and the north wind rising
Eternal circle has turned
I hope I´ll never get burned

Eternity has shown the way
Big wheel game to play
The gate is not the end
(whatever they said)

And the evening comes
All the work is done
And the life has found its way

And the evening comes
All the work is done
And the life has found its way

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

BullHill mja 23.03.2008
Biisissä on mukava melodia ja 70-luvulle ajtuksia johdattelevaa tunnelmaa. Soitto ja laulu ovat hyvää työtä. Poweria kokonaissoinnista puuttuu, vähän auttoi kun kiersi volumea lisää. Johtuneeko miksauksesta ja masteroinnista???
0   +1 +2
 
katara 10.03.2008
Vähän tommosta kuminaa saundeissa.
Oldskool meininkiä. Se akustinen kikkailu oli ihan jees, mutta kappale olisi toimiakseen vaatinut jotain paremmin tarttuvaa riffiä.
0   +1 +2
 
satakatinen 02.02.2008
Oudot putkisoundit rummuissa. tuleehan tästä 80-luku mieleen kaikkine kaikkihuutaa kohtineen ja flangerilauluineen. Fiilis oli kuitenkin positiivinen ja osaavaa porukkaa joten peukut pystyyn.
0   +1 +2
 
7
Grazy Mama 02.02.2008
Soundit on vähän tunkkaiset, mut laulu toimii edukseen, vaikka kuulostaakin vähän "kellarissa äänitetyltä". Hyvä biisi kyllä, soundimaailma vaan liian tunkkainen.
0   +1 +2
 
10
Intohimo 01.02.2008
Basso kulku ja sitä säestävä kitarointi toimii hyvin. Rummutus on tiukkaa ja rock ääni genreen sopiva. Huutamiset ja taustalaulu ovat hyviä. Kiippari luo tunnelmaa hienosti. Bassarin iskut aina kivoja pelkästään ja siihen skitta. Tulee vähän zero nine mieleen tai yleensä 80's meininki. Has been rumpalina säväyttää hyvä sopivan yllätyksellinen lyhyt tuplaspeduilu.
0   +1 +2
 
Begemot 01.02.2008
Soundipuolelta pikksen tökkii, eikä edes syllä hyvällä kasari hardrock tavalla. Oon ehkä tällä hetkellä itse jäävi kommentoimaan asiaa, koska juuri viettänyt viikon luurit päässä miksausta vääntämässä.:)

Biisissä oli melko vähän elementtejä. Ja välillä outojakin sellaisia. Miksaus sai biisin kuulostamaan melkein jopa psykedeeliselta. Kuitenkin tuntuu että taitoa piisaa joka suhteessa, laulaja ainenkin vakuutti.
0   +1 +2
 
phuuskon 01.02.2008
Onpas jotenkin tunnelisoundiset kitarat ja basso; sellainen in your face fiilis jää puuttumaan. Rumpusoundit ihan kelvot, mutta muuten kaikki muu on kaiutettu jotenkin kummasti aikaansaaden oudon "viemäriputkisoundin". Biisi sinänsä ihan hyvä, vian koukuttava kertsi puuttui.
0   +1 +2
 
marccus 01.02.2008
Helvetin hyvin miksattu kokonaisuus, soundit ovat täyteläisiä, kirkkaita ja erittäin selkeitä. Kappaleen sovitus on myös ensiluokkaisesti toteutettu. Moni-ilmeisestä soundimaailmasta plussaa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 01.02.2008
Hyvin rytisee ja laulu lähtee riittävän korkealta. Noi köörihuudahdukset siistejä. Suorastaan mainio biisi ja riittävän hyvällä jännitteellä varustettuja.
0   +1 +2
 
10
ronne 31.01.2008
Hei tää on hyvä. Passarit ovat tempossa, laulu toimii. Piisissä on tilan tuntua hienoa. Voisin jopa kuunnella muuta tuotantoanne, eli ole tyytyväinen kuulemaani, vaikka tämä ei ehkä ole lempi musaani, jatkakaa, kiitos.
Hei kreikkalisia vaikutteita väli kitaroinnissa, loistavaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3