Syksy (Maailman ääriin)

Make Vahtola | 03.06.2009 | Pop
4:13

Kesäkuu 2009

Valmistaudutaan jo syksyyn:)

9.67   838 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Sampo Mäkelä 05.06.2009
Joo, syksyyn kannattaa varautua jo hyvissä ajoin, mielummin ennen juhannusta, ettei tule yllärinä ;) Seesteinen on tunnelmaltaan biisi tämä. Aavistuksen rosoinen putkiskitta on oiva mauste tälläiselle fiilismaalailulle. Kyllähän mä aavistin, mistä se kertsi sitten lopulta lähti, mutta kikkakolmoset eivät kuulukaan tämän tyyppisiin biiseihin; pikemminkin eheä kokonaisuus saundi- ja fiilisosastoilla. Kertsin fraasi a-osan päälle oli hyvä oivallus.

Kahta juttua mietin jälkeenpäin: olisko laulu pitänyt vetää ihan nenä mikissä vähän intiimimmällä tunnelmalla ja sit olisko kertsin tremolo-skitta ollut parempi jonain delayn-echojuttuna. Makuasioita, mutta niistä ei kannata olla huolissaan näissä Vahtolan jutuissa, ne on kondiksessa kaikilta osin.
0   +1 +2
 
10
Joopasten joo!
Kyllä Make Vahtola nyt pisti oikein tunteikkaan biisin peliin.

Pidänpä tästä soundista ja otteesta hyvin paljon ellen peräti jopa enemmänkin. Tämä on Makea parhaimmillaan. Kepeän kaunista ja haikeaa.

Biisi on mallikkaan suloista tunteilua, jota kehtaa esitellä oikein urakalla.
Ei mitään moitteensijaa, mutta kehumista piisaa runsain mitoin.
0   +1 +2
 
9
keefer07 15.06.2009
On hienoa, että tekijä uskaltaa pistää itsensä likoon ja vetää tällaisen herkän kauniin kipaleen aivan pokkana. Se vaatii paljon enemmän asennetta kuin suoraviivainen runttaus ikinä. Tunnelma on eheä, laulu sielukasta ja teksti on maalaileva olematta ylimakea. Toimii.
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 15.06.2009
Mainio biisi. Sävellys, teksti, rakenne, sovitus ja soundit muodostavat ehyen kokonaisuuden ja hyvä laulu sekä taidokas soitto kruunaavat lopputuloksen. Hienosti soivaa rauhallista tunnelmointia on tämä poppis
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 09.06.2009
Heh! Viimein piitles vaikutteet sai antaa tilaa yksinkertaiselle tunnelmalle. Minusta paras Vahtola tähän asti. Simppeli, soundeissa raakuutta, hemmetin hyvä teksti. Jäi vaikutelma että esikuvien kunnioituksen sijaan kuunnellaan ehtaa Vahtolaa joka kumpuaa omista muniaisista.

Jorma löytää tyylinsä...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta