RAINBOWS CHILD

Mahan - onemanband | 21.10.2008 | Pop
2:55

Uusi versio 24.10 kl. 23.13 uudet laulut ja stemmat!
HIEMAN EHKÄ TOISENLAISTA MAHAN MUSIIKKIA, JOKU SANOIS EHKÄ PEHMOPOPPIA. mUTTA EI SE MITÄÄN, KAIKKEA PITÄÄ KOKEILLA, TOIVOTTAVASTI JOKU VIELÄ JAKSAA KUUNNELLA JA KOMMENTOIDA. MIKSAUS EI OLE IHAN KOHALLAAN VIELÄ, TÄYTYY ANTAA KORVAN LEVÄTÄ PARI PÄIVÄÄ JA SITTEN EHKÄ TULEE PÄIVITETTY VERSIO! Kiitos KRister Sjöblom joka kirjoitti textin!

8.00   379 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

BullHill mja 22.10.2008
Hyvin sovitettu poprockballadi. Mukavat sävelkulut ja lauluraidat stemmoineen sujuvat Mahanilta totutun tyylikkäästi. Särösoundiset kitarat on tälläkertaa jätetty pois ja soolokin on maukasta syntikkasoundia.
0   +1 +2
 
8
kake1962 20.11.2008
Tämä kuulostaa väkisinkin joltain 60-70-lukujen modernisoidulta yliopistomusikaalilta... Tämä vaatisi ehdottomasti visuaalista lisuketta matkaansa! Hyvin tehtyä, hyväsoundista iloista musaa!
0   +1 +2
 
Mr Fobias 01.11.2008
Letkeetä systeemiä. Aina meikäläistä innostaa se, että aletaan leikkimään soittimilla, erityisesti syntikat on lähellä syräntä. Vedetään fiilis pohjalta ja sillain, että saundit ovat jotain millä itse tykkää jammailla, mutta mukaututetaan hienosti biisiin, ketään ei kuitenkaan nosteta pallille korkeimmalle. Intro loistava. Tulkinta samoin, välillä meni beatleksiksi, mutta :)... Mutta Mahan mistä sä nä ideat vedät. Ässä hihasta vai... Oikeastaan munhan pitäisi inhota tällaista biisiä (ikuinen shadows fani on meikä). Mutta ei voi mitään kortit on jaettu ja niiden mukaan tätyy elää. Loistavaa menoa kyllä, loistava idea, loistava toteutus.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat