OPTIMISTIC EXPECTATIONS

Mahan - onemanband | 26.09.2007 | Rock
4:34

Tämä biisi syntyi kun virtuaalibändimme The Night Song Company kokoontui studiooni viettämään lauantai-iltaa. Krister Sjöblom toi melodiaidean ja tekstin ja Calle Eklund soittelee akustisia kitaroita. Sitten minulle vanhan tavan mukaan lankesi loput, eli basso, sähkikset, keyboard, laulut ja stemmat. Ja matskun kasauksen jälkeen miksasin ja masteroin koko roskan. Tuli aika hyvä sellaine SlowRock biisi, eikä kuulemma yhtään sinnepäin mitä Pojat oli studiolle tullessaan kuvitelleet. Niin käy kun meikäläiselle antaa vapaat kädet. Että sellaine tapaus!

8.27   1270 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=295354
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kyllähän tässä huomaa että tässä on ollut moni tekemässä hommaa... Monenlaisia juttuja omistaa biisi joka on vain 4.30 minuuttia pitkä... Mutta mikäs siinä... Ei tämä missään nimessäkään huono ole... Itse haluaisin pikkasen kokeellisuutta tähän mukaan, mutta kyllä tämä perus rock biisinä menee... Eipä tätä kuunnellessa halua kengällä stereoita heittää...
0   +1 +2
 
9
Juneau 17.10.2007
joo, tää oli kivan letkeetä. laulajalla on tulkintaa, ja vaikka soundit on aika peruskamaa niin eipä se oikein haittaakkaan. hyvä meininki.
0   +1 +2
 
8
Latent 16.10.2007
Ei paskempi, mut vähän siinä ja tässä... "yhenillanjutuksi" ihan hyvä kieltämättä. Laulussa on vähän väliä juttuja mitkä ottaa korvaan melodioiden ja lausunnan puolelta, mut muuten tämä on kai ihan ehjän kuulonen tekele.
0   +1 +2
 
Veritaikina 16.10.2007
Vittu mitä jeesustelua! Eihän tää oo jeesusta nähnytkään. Kiva laulu ääni
0   +1 +2
 
Piru Kange 12.10.2007
Että tällainen tapaus. Aika perinteisellä sävellyksellä tässä ollaan liikkeellä. Tuo melodiaa soittava kitarasoundi on kivan blues-henkinen, ja tulee siihen jopa hieman sellaista Santana-henkeä. Hyvä meininki siinä mielessä. Laulajan ääni on kaikkine epäpuhtauksineen ja rosoisuuksineen oikein sopiva tällaiseen. Tavallaan tämä on ihan kiva, vaikkei kovin montaa kuuntelua kestäkään ainakaan minun kieroilua vaativassa päässäni.
0   +1 +2
 
7
Nyt on rokki sen verran kevyttä vielä ettei ihan täysillä nappaa. Mutta joka tapauksessa tässä on soittopuoli hoidettu asiallisesti ja vokalistikin kuulostaa ihan hyvältä. Kuitenkaan tämä ei ihan kympillä nappaa, jokin tästä jää puuttumaan.
0   +1 +2
 
9
BullHill mja 07.10.2007
Hieno rokkiballadi. Hyvin laulettu ja kitarat soi maukkaasti.
0   +1 +2
 
7
Finalize 04.10.2007
Aika peruskuuloinen kevyt rokki biisi. Ei mitään mullistavaa, mutta kuulostaa aika toimivalta. Tosin kokonaisuus on tylsähkö, ei ole oikein minun mieleeni.
0   +1 +2
 
Jon K.F. 03.10.2007
Ihan kiva biisi, mutta vokalisointi kaipaisi hieman hiomista, ensinnäkin ulosanti ei nyt ihan 100 varmasti onnistunut, enemmän sanoisin että tuo englannin lausunta ei nyt oikein mennyt kohdalleen. Kiva biisi sinänsä, omassa genressään. Mutta ei tällä nyt mitään maailmaa räjäytetä, enemmän mielikuvista peliin ja homma rupeaa toimimaan oikein kunnolla.
0   +1 +2
 
Obi2 02.10.2007
Aikas kiva. Kitarat saundaa hyvältä. Laulu on tunteikas ja stemmat kruunaa sen hyvin. Virppasaundi sopii tähän biisiin hyvin!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat