Nosturi

Luoja | 31.03.2005 | Progressive Rock
8:04

Tokan Demon toka biisi, Nauhotettu livenä Helsingin Factoryssa 5.2-05, miksattu,kitaroitu,laulettu ja viimeistelty heavenly plans studiolla maaliskuussa 05 by T.Kosonen ja E.Frosti

8.69   2782 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
SS-72 27.09.2016
Kertakaikkisen sai-raan hyvää. No proge on kyl just mun juttu, muttei kaikki proge mullekaan putoa..
0   +1 +2
 
8
Cerende 16.11.2005
Kaheksan minuuttia ja neljä sekuntia, joitten takia meinasin luopua koko biisin kuuntelemisesta, koska oon elämässäni kuullu niin harvoja biisejä, jotka niin kauan kasassa kunnolla pysyy ja vaan harvat prot muusikot pystyy siihen, mikserissä ei käytännössä kukaan (dancea ja trancea ei lasketa, koska nyt puhutaan rokista)
Tää ei nyt varsinaisesti hajonnu pahasti käsiin, mutta pituus ois silti ollu se, mistä olisin pois ottanu.
Voksut oli tollasta unileijailua jota kuuntelee mielellään, (kuten muillekin) tuo mieleen speissarin, vaikka ei liene tarkoitukselliset näin vahvat filikset siihen suuntaan olekaan.
Ja kaikki rispektini siitä, että harvat live-esiintymiset on näin puhtaita, hyvinsoitettuja ja rauhallisia sillä hyvällä tavalla.
Toimivaa tavaraa kaikessa Progeilussaan.
(Ja sen tietenkin voisi mainita, että proge ei oo se mun juttu varsinaisesti)
0   +1 +2
 
9
Norman Bass 10.11.2005
Samaa mieltä veli Siddharthan kanssa; radalle nosturin avustamana. Basisti tekee kyllä hienoa työtä (nyt kommentoi basisti, joka ei tajua, että siis koko bändi tekee hyvää työtä) tämä on etevää ja taidokasta.
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 02.09.2005
mä alan toistamaan itteäni, mut ei vaan maha minkään,hyvää on perkele. tää on enemmänkin tällasta space-rokkiva ja sehän sopii mulle kyllä. matkustamaan...kiertoradalle.
0   +1 +2
 
torttutore 12.05.2005
No onhan tässä mukava saundimaailma, mutta silti jää jotenkin vaisuksi ja itseääntoistavaksi, siis minun mielestä. Aika pitkäkin tämä biisi on. Jatkakaa samaan malliin ja muistakaa käydä kuuntelemassa munkin biisejä www.mikseri.net/niputtaja
0   +1 +2
 
10
Carbon 12.05.2005
Aika ihmeellinen, mutta hyvä biisi. Tämän pituudesta voi aina keskustella, mutta kyllä tämä taustalla toimii. Todella hyvin osaa kyllä bändi soittaa kun näinkin puhtaasti menee livenä. Hyvin on myös nauhoitettu.
0   +1 +2
 
8
-CSPR- 11.05.2005
puuduttava, biisi voisi elää enemmän ja nopeammin. nyt samoja juttuja toistellaan todella kauan. liikaa. selkeesti osaatte soittaa ja jne, mutta nyt menee huti kuuntelijan puolelta. todella raskaan sarjan progelaiset varmasti pitävät, minä en pääse oikein sisälle tähän. mp
0   +1 +2
 
ProjectEternity 11.05.2005
kivaa kikkailu musaa.basso oli mukava ja live on aina vaihteluu.syna mies oli hullu
0   +1 +2
 
PeksiM 11.05.2005
Proke elää ja nakuttaa uninonossa juoponaskelia kohti paluuta tulevaisuuteen. Varsin miehekkäästi vedettyä kamaa live-vedoksi, totella hieno juttu! Mä en muuta ymmärrä progesta kuin sen, että Colossus ry yrittää lypsää kaikki artistit vetämään pelkkiä 25 minuutin mittaisia 70´s covereita. Tässä on kyllä dynamiikkaa ja osia kuin parhaassakin oopperassa. Akustakin, nam. Mitäs tuo laulaja nyt sitten touhuaa? Ulvoo kuin pieniin päin oleva arosusi. Jaa se olikin ehvektimies eikä vokalisti? Vähän pitkää settiä mun makuun. Tää on vähän kuin köykäistä Mars Voltaa tai jotain muuta imurimerkkiä. Shriwad Bhagawatam, tule ja rakenna minulle sitar, äläkä siellä syö yksin vuohia.
0   +1 +2
 
MarcKrystal 11.05.2005
Yeah...Kovaa progea täytyy myöntää. Miksaus on vähän kehnon puoleinen. Liikaa filteröintiä tai delayta tai jotain. Soundit ovat liian tummat. Tiedä sitten onko tuo tehty tarkoituksella?
No kuitenkin ihan hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta