Tuhat tarinaa

Lassi Heiskanen | 21.10.2011 | Suomipop
3:45

säv. Lassi Heiskanen, Janne Saksa
san. Lassi Heiskanen
sov. Janne Saksa, Lassi Heiskanen

Musiikki Janne Saksa (huuliharppu Lassi Heiskanen)
Laulu Lassi Heiskanen

9.40   1050 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Funereal 05.08.2012
Erittäin hyvä äänimaailma. Ikävä kyllä vähän muuten tämmöstä korvasta toiseen ja ulos vellovaa musaa. Ei ärsytä, oikeastaan mukavan hymyilyttävääkin musaa, mutta ei mitään erityisen säväyttävääkään tavaraa. Tämmöstä, joka ei sais radiosta soidessa kääntämään pois kanavalta, mut ei sais myöskään jäämään istumaan autoon, ku pitää saada kuunnella biisi loppuun.
0   +1 +2
 
9
Cr3ator 04.08.2012
Pitkästä aikaa kuunneltavaa suomipoppia vaikka en sitä oikeastaan ikinä kuuntele :D
0   +1 +2
 
10
Jamsteri 04.08.2012
En kyllä keksi mitään teknistä valitettavaa. Kaikki toimii virheettömästi. "Radio Nova"-meininki ei kuitenkaan itseeni täysin uppoa. Mutta se nyt on vain mielipidekysymys. Mikseritasolla aivan huippulaadukasta tavaraa. Jos jostain muusta pitää keksiä jotain, niin sanat voisivat olla vähän mielenkiintoisemmat. Mutta sittenhän tämä olisi eri biisi.
0   +1 +2
 
9
GxBx 04.08.2012
Osu ja uppos. Kyl tän tahtii alko jalka jammailemaan ja sanoja tapailemaan heti. Tuotanto ihan ok, vähän tiukempaa soundia sais olla. Myös esiintymisessä petrattavaa tällä saralla. Nyt tää on vähän turhan laiska. Vokaalit myös miksattu liian hiljaselle varsinki vikas kertsissä kun tavaraa tulee lisää. Pop musiikissa vokaalien pitää aina olla päällimmäisenä, koska siihen kuuntelijan fokussi on keskittynyt. Käytännössä Jukka Immonen tuottajaksi ja oot uus anssi kela.
0   +1 +2
 
10
JohnSalute 25.07.2012
No voi herranen aika! Tää sun materiaali on tuhat kertaa parempaa kun suurimmalla osalla Idols/Voice of Finland -finalisteista (kun siis puhutaan nimenomaan tämän hävyttömän radiopopin saralla liikkuvasta musiikista). Se mikä tässä pelastaa paljon, on kuitenkin sun ääni, ei nää sävellykset. Saanko mä kysyä suoraan, että kuinka paljo sä mies pääset panemaan, ku laulat noin tarinantäytteisellä äänellä? Ja vielä modulaatio viimeiseen kertsiin, voi hyvä luoja! Lopun huuliharppu & laulu -kohdasta tuli auttamatta Anssi Kelan "Nummela" -biisi mieleen. Helvetti, onhan tää nyt kympin arvoinen. Hus täältä mikseri.netistä oikeaan maailmaan!
0   +1 +2
 
9
Kostiainen 22.07.2012
Täydellistä ammattimaista radionovapoppia. Liiankin täydellistä omaan makuuni. Pientä rosoisuutta oisin kaivannut. Siksi "vain" ysi.
0   +1 +2
 
10
Fillari 21.07.2012
Hieno piisi ja teknistä osaamista löytyy. Piisissä leppoisan haikea tunnelma. Laulun dynamiikkakin toimii hienosti, nousuja ja laskuja löytyy. Ainut kohta, jota jäin miettimään oli intron äänen korkea voluumi suhteessa alkavaan kappaleeseen. Nämä on toki makuasioita. Ehkä kaipaisin tähän vielä naistaustalaulajaa kertsiin. Mikserin asteikolla tämä on ihan selkeä 10.
0   +1 +2
 
J. Hifish 04.12.2011
Tuotanto on kyllä suoraan radiosoittokelpoista. Ja hyvin, itseasiassa melkein paremmin kuin Ylpeästi Vainaa biisissä laulaja vetää. Se iso mutta tuli nyt sitten tuon sanoituksen kohdalla. Kun sekin on radiosoittokelpoista ja niin moneen kertaan sanottua. Mutta sävellys on kyllä pirskatin nätti.
+2   +1 +2
 
9
Kostiainen 04.12.2011
Leppoisaa radionovapoppia. Hyväntyylista.
+2   +1 +2
 
10
Ulo 26.11.2011
Uuh! Heti kun intro pamahti soimaan tuli jo sellainen fiilis että "tämän on oltava hyvä". Edelleenkin pidän sun äänestäsi paljon. Pakko kysyä että oletko käyttänyt näissä TIPPAKAAN autotunea? Melankolinen fiilis tässä biisissä mutta ahh juuri sopiva näihin yksinäisiin aamuihin aamu kahvin kera. Tämäkin biisi on täysin valmista radio matskua! LOL Ostaisin sun levyn mielummin kuin tyyliin kenenkään räppärin täältä:D Laita näitä biisejä youtubeen jos et anna lataus vaihtoehtoa! En löydä vaan mitään vikaa..
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta