Counterfeit

Kloku | 24.12.2006 | Trance
4:08

Jo yli kuukauden ollut mädäntymässä projekti kansiossa ilman mitään syytä. Kun ei sitä saamarin laulajaa löytynyt niin perhana menköön sitten näin ilman sanoja. :D Kyllä se sanallinenkin versio joskus tulee (niin, joskus).

Biisi on mielestäni ylivoimaisesti paras aiempiin verrattuina. Kertokaa mitä voisi parantaa niin minä teen sen! Ja asialliset kommentit ovat aina poikaa. :)

Hyvää joulua teille kaikille!

9.20   884 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Fire_angel 04.01.2009
Tästä ei meno enään parane.
0   +1 +2
 
^^unde^^ 09.04.2007
Alun soundit kuulostavat erittäin amatöörimäisiltä. Tuo padi on aika kamalan kuuloinen mikä tuolla taustalla soi.
Muutenkin soundit ovat melko häröt. Clappi iskee vähän turhan kovin ja on muutenkin erilainen kuin mitä muut soundit, eikä siksi sovi alkuunkaan tähän.
Kick on myös aika kehnon oloinen. Se ei sitten taas iske oikein yhtään. Lisää "POWERIA"
Basso oli ainut mistä pidin vähän. Siitä saisi pienellä muokkauksella oikein kivan kuuloisen.
Mutta juu, sitten melodioihin. Elikkäs melodiat olivat mielestäni aika kehnot. Ei mitään "järkeä" oikein... Tai no onhan niihin yritetty jotain järkevää luoda mutta ei oikein ole onnistuttu.
Mutta joo, niin kuin vieraskirjassa jo totesin, kyllä se siittä lähtee vielä!
Harjoitusta vain!
0   +1 +2
 
10
necrovision 20.01.2007
Ehdottomasti parasta materiaalia Klokulta.
10 varmasti.
Todella päässä soiva melodia ja hyvä basso. Biisissä pitää olla kuin juoni elokuvassa, ja sen artisti muistikin.

Minusta yksi hehkeimmistä tuotoksistasi.
0   +1 +2
 
8
D-Beat 29.12.2006
Hauska tuo sellon kuuloinen soitin tuossa ihan alussa + tuo lead tuo väkisin mieleen jonkin amiga-trackin. =) Mutta mitäs sitten... Noi pienet rumpufillit patternin lopussa on useimmiten hyvän kuuloisia. Myös toi lävähtävä snare toimii yllättävän hyvin tässä vaikka muuten se usein kiinnittää aika paljon huomiota itseensä.

Ja tosiaan tuo crash on aina jossain kohtaa aika kämäisen kuuloinen, mutta ei häiritsevästi. Itseäni tässä biisissä häiritsee eniten suht' hempeä bassolinja sekä toi leadsyna, joka aina toisinaan jostain syystä kä hermoille. Ehkä sen pienen vibran takia tai sitten vaan yleisesti. Myöskään tuo melodia ei oikein sytytä kun on kuitenkin aika perinteinen ja sama melkein läpi biisin.

Mutta onhan tässä kovasti hyvääkin ja varmaan ajan myötä vaan paranee, joten jatketaanpa sitä sävellystyötä. =) Annetaanpa tästä ihan tasan 8
0   +1 +2
 
Marquez 26.12.2006
Tää on ilman muuta paras tuotokses tähän mennessä, sanonpa tähän heti alkuun. :P

Jahas. Heti alkuun lähetäänkin jo vauhdilla. Melodialinja toimii ihan hyvin, ei ole epämääräistä tilutusta. Hyvä veto oli vaihtaa tuossa yhessä kohtaa melodialinjaa korkeammalle. Alussa (ja ehkä myöhemminkin) on taustalla myös jokin sopiva padi tai vastaava.
Fillissä oli hyvä idea, mutta toteutus (tai oikeastaan siinä käytetyt äänet) ei ollut paras mahdollinen. Nuo äänet fillissä vois olla siis hieman järeämpiä, imo. Snare kuulostaa kyllä sopivalta.

Rummuissa mättää omasta mielestä vain tuo crash, mikä läiskyttelee vallan vietävästi tuolla lopulla. :P Tuonne viimeiseen osuuteen se ehkä sopii, muttei ehkä aiempaan. Bassolinja oli mukavan rouhea ja toimii ihan hyvin.

Loppu oli ihan hyvä ja sopivan, notta ehtii rauhoittua.
0   +1 +2
 
9
Shadowfear 24.12.2006
Ehdottomasti yks parhaimmista tekeleistäs. Carry on what you were doing.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat