Tunnels Of Void

Kilpajakke | 04.02.2018 | Soundtrack
2:36

4x DeepMind 12.

osallistumisbiisi Mikserin OodiBiisiKilpailu 2018:aheksaantoista.

http://mikseri.net/clu...

9.33   147 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
BVR 12.02.2018
Niinku mie tuolla _muualla_ totesin, tää vois kestää kernaasti hyvinkin paljon pidempää, nyt kipale loppuu ikävästi kesken. Ainahan biisin voi laittaa uudelleen soimaan, mutta se katkasee ikävästi fiilistelyn. Tässä on joku sellanen fiilis jonka vois kuvitella siihen kun oot astronauttina ollut tarkastamassa alusta ulkopuolelta, ja jonkun pienen honkkelin jälkeen turvatoimet onkin pettänyt ja oot joutunut tuuliajolle yksin killumaan tyhjyyteen. Alun paniikin jälkeen sitten alat ihmettelemään ympäröivää tyhjyyttä, ja käytät siihen viimoiset hetket rauhallisena ennen hapen loppumista.
+1   +1 +2
 
9
NaNa_ 09.02.2018
Oih! Nyt keho resonoi :) Tunnetila tarinan kerronnassa jäi itsellä vain kesken.. nyt vain pelkkä tuulen henkäys pyyhkäisi läpi tunnelin. Mutta, kyllä! Tunnelin päästä se valon häivähdys kuitenkin pikaisesti pilkahti :) Kaunista äänimaalailua kerrassaan!
+1   +1 +2
 
10
Popkorni 05.02.2018
Heitetään tähän alkuun ensin turhaa puhetta. Olin jo ehtinyt aloittaa paperilla omat kisapisteytykseni, kun en ollut satavarma, että tuleeko välttämättä enää uusia OBK-biisejä...niin ja valinnut jopa oman voittajankin valmiiksi. Mutta tämäpäs sekoitti nyt meikän pistejärjestelmän ja puhtaasti upealla tavalla. Veezay on läpi koko Mikseriaikansa ollut saitin kärkiosaajia. Itse en ole vaan ihan täysillä innostunut siitä lopputuotoksen saundikokonaisuudesta. Ja ok ne on just niitä kuuluisia makuasioita.
Mutta siis God Damn tässä on just se kaikki läsnä, mikä hetkauttaa minua. Tämä on ihan Saatanan sekä Jumalan hieno! Tässä on vaaraa, rentoutta, jopa ihastumista, luopumista, haikeutta...vaikka mitä. Herättää siis paljon tunteita. Ja saundipaletissa ihanasti käsi kädessä kulkevia raitoja. Tummia ja kirkkaita. Helposti erottuvia. Jos johonkin pitäisi vertailla tunnelmaltaan, niin tästä irtoaa joitain sellaisia tunnehetkiä, joita kuullut joskus Jarren Waiting for Cousteau -biisissä. Mutta nuo vertailut tai mielleyhtymät ovat vähän typeriä näinkin hienon instrumentaalipläjäyksen edessä. Sopivan lyhyt että tekee mieli kuunnella uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. On se melkone velho!
+2   +1 +2
 
Windywalk 05.02.2018
Tää teos on kuin joku koko kehon läpi kulkeva henkäys joka ravisuttaa tullessaan jättäen tyhjiön mennessään. Näin aamutuimaan kuunnellessa jotenkin pysäytti koko maailman hetkeksi.
+1   +1 +2