Karusellinpyörittäjä

jrnn | 09.01.2006 | Instrumental
4:23

Kuuntele tämä, unohda noi alemmat. Kommentoi, niin kommentoin takaisin!

Pianosovitus kaverin lyhytelokuvaprojektiin "Karuselli" kirjoitetusta biisistä.

Piti tulla pidempi, sit tulikin mukavuudenhalu. Minkäs teet, kai tää toimii näin pienimuotoisenakin tekeleenä.

9.71   1395 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

heli-] 19.06.2007
emt.. kehittelin tähän jopa tarinan mielessäni.. tää on aika synkkä tuli surullinen olo xD mut joo ehkä jätän sanomatta enempää
0   +1 +2
 
10
Tämäkin kappale ansaitsisi paljon enemmän radiosoittoja kuin moni muu kappale. Aivan uskomatonta pianotaiturointia, laitteistosta päätellen olet itse soittanut. Tunnelmaa löytyy ja sävellyksenä kappale on todella hyvä.

No, en jaksa alkaa enempää kehumaan, jos kappale on hyvä, niin silloin se vain on hyvä.

10.
0   +1 +2
 
10
raaka-Ana 22.01.2006
Esittäjä on turhan vaatimaton.Näitä mainittuja "virheitä" ei olisi tarvinnut edes mainita.Soittajan klassinen koulutus kuuluu sävellyksesssä ja toteutuksessa.Tämä oli iloinen yllätys,ja toivon näkeväni leffan mihin tämä kappale oli tarkoitettu.
Esitys on mielestäni tasapainoinen ja instrumentin hallinta on hallussa.Mainiota kuultavaa:)
0   +1 +2
 
10
odkid 21.01.2006
Ahdistusta ja tuskaa tässä lievitetään mättämällä ja hiljentämällä. Soitto kulkee soljuvasti, eipä niitä "virheitä" tuossa huomaa, joten turhaa vaatimattomuutta on tuo. Kappale on tosi hienosti sävelletty, ja fiilistä on soitossa ihan älyttömästi. Teknisesti hiton hienoa soittoa myös. Eipä tässä voi muuta kuin ihailla tyypin musikaalisuutta. Erittäin vahva teos.
0   +1 +2
 
10
Juubelii 10.01.2006
jumalauta. mulla loppu sanat tän kommentoimiseen ennenkö ehdin edes alottaa. sen mitä kuulin sun joskus soittavan tota mun pianoa, ko eetun kans piipahditte tässä. sitä kun vertaan tähän soittoon, putoisin tuolilta. joten en tee sitä. tämä kuulostaa mielettömän upealta. kaikinpuolin mahtavalta. tunnelmallisuus vain kasvaa kokoajan loppua kohden ja se on mielettömän hyvä. Juuso nostaisi hattua jos vain käyttäisi moista. ehkä joskus lätkäkentällä tuulenhalkojapipoani nostan jos muistan.
0   +1 +2
 
10
Jousimies 09.01.2006
sori ei kaks vuotta mut melkeen vuoden*
0   +1 +2
 
10
Jousimies 09.01.2006
Jep, täält on melkeen kaks vuotta odotelltu biisej :D. Onkls tää oikeel pianoll soitettu. Tosi mukavan kuulonen. Hieno sävellys. Tosi hienosti soittettu.
Annan: KYMPPIN!!
0   +1 +2
 
JM 09.01.2006
Ellet itse puhuisi soittovirheistä, sanoisin, että tuo soiton pieni "notkahtelu" on vain hieno tyylikeino - tai niin sanon nytkin. Vaikka onhan tässä soiton kannalta haastavia kohtia ja hyvinhän tuo sujuu. Biisi tuntuu omituisen pitkältä vaikka aika onkin noin lyhyt, varmaan johtuu siitä, että näin aamukahvin kanssa nautittuna tätä tulee kuunneltua aika intensiivisesti, mielenkiinto jaksaa kyllä pysyä loppuun asti. Tällä kertaa en anna numeroa, koska tällainen musiikkikappale tuntuu olevan hieman arvosteluasteikkoni ulkopuolella, oikeastaan olisi hauska arvostella (ja nähdä, siis) se elokuvan kohta, missä tämä biisi tulee. Tykkäsin kuitenkin, joten eiköhän se kasin ja ysin välistä olisi..=)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta