Land of Subdimension

JauwizD | 09.09.2006 | Instrumental
4:14

Matkan jälkeen eteen avautuu uljas ja avara Subdimensionin maailma täynnä monenmoisia hassutuksia.

Huom! Tämä biisi on tekijän mielestä projektin ehdotonta eliittiä.

9.33   1347 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Hra. Kinnas 31.12.2006
Mitä on tapahtunut videopelimusiikille? Tällaisia ei enää tehdä. Itselleni tulee mieleen Megamanit. Voiko tätä arvostella normaalein kriteerein? Yritän. Kappale kehittyy jatkuvasti, ja jostain löytyy aina jokin uusi piippaus tai tuuttaus joka kiinnittää huomion. Ei kyllästytä. Nyt kun saisi vielä sen Megamänin jostain.
+2   +1 +2
 
9
musicman85 09.10.2006
Tämähän on ihan loistava! Eräs outo kaverini varmasti pitäisi tästä kun itse soittelee jotain megamanin biisejä aina. Plussaa loistavista levynkansista!;) Kyllähän tästä tulee vahvasti mieleen joku legendaarinen Nintendo-peli, sopisi loistavasti vaikkapa johonkin Loloon :D jatka samaa rataa!!
+2   +1 +2
 
10
Loistavaa tilulilua perinteiseen JauwizD-tyyliin.. Oli oikeastaan aika turhaa lähteä kommentoimaan tätä, sillä eihän tästä voi kirjuttaa muuta kuin ylistyksiä :| Sävellys rokkaa (sekä melodiat, soinnut että bassokuviot) ja kaikki soittimet ovat äänellisesti tasapainossa.. Ja soitinvalinnatkin ovat onnistuneet. Se särisevä syna siellä takana sekä leadsyntikka iskivät minuun erityisesti (...synakitarafetissi? Who knows..). Ja se 2:40 alkanut kohta! Aika pirun loistava..

Ärr.. Osaisipa itsekin säätää näin hyvää pelimusihkia FL Studiolla... 10.
0   +1 +2
 
10
Rostskur 11.09.2006
On nämä kyllä aika mainioita. Tarttuvia melodioita ja iloista tunnelmaa!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta