Green Plains

JauwizD | 21.05.2006 | Soundtrack
4:10

Nimensä mukaisesti aurinkoisille vehreille niityille sijoittuvaa loikkaa.

8.50   938 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

iikori 30.05.2006
Taustan FM-soundilta kuulostava hyvin rytkyttävä bassomatto tuo mieleen aina Tyrianin, joten biisin alku on selkeää alusräiskintää. Teemana tässä kohdassa selkästikkin ns. kotimaailmakentän pelastusoperaatio.

1:20 aloittaa alus hurjan syöksykierteen pilvien läpi kohti maan kamaraa samalla maankamaralla olevan ilmatorjuntatykin pateja väistellen. Alus tekee onnistuneen pakkolaskun jonka jälkeen sankari taistelee hetken aikaa miekan kanssa ylisuuria hyönteisiä vastaan.

Miekan kanssa siksi, että 1:52 alkavasta "Jousikohdasta" tulee mieleen SNES:n ensimmäineMn Zelda-peli. Ei siis mitenkään suoran ripoffmaisesti, mutta hyvällä tavalla. Lopuksi sankari poimii ehjän generaattorin asentaa sen alukseensa ja palaa pilvien tietämille antamaan vääräoppisille tunkeutujille elämänsä opetuksen.

Melodiat ei pompi ehkä niin hervottomasti kuin aikaisemmissa biiseissäsi ja kokonaisuus on hyvin hallussa. Hyvin sie vedät.
0   +1 +2
 
10
Ensimmäinen mielikuvani/visioni tästä kappaleesta oli jumalaton tuliase käsissään juokseva pelihahmo, joka ramppaa pitkin vihreitä maisemia niittäen pahoja setiä minkä kerkeää. Jossain Contran tapaisessa sidescroller-räiskinnässä tämä toimisi minun mielestäni pirun hyvin.

Äänimaailma on mukavan JauwizDmäinen (onko tuo edes sana?), ja sähkökitaraa muistuttavasta lead-synasta pidin todella paljon.

Nimestä ja kansitaiteesta tulee hieman mieleen Sonic, kenties se on tarkoituskin, tai sitten ei.

Jänniä mielikuvia herättävä melodinen retrokipale, 10.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta