Neverland (Jason Green remix)

Jason Green | 24.10.2007 | Eurotrance
5:01

Oma versioni Kate Lesingin Neverland -biisistä. Remixskaba oli ja meni, mutta ajattelin kuitenkin julkaista tämän näin jälkikäteen.

9.00   1491 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Vespe 02.11.2007
Joo näin studiokuulokkeista tämä kuulostaa hieman eriltä. Kun näitä clippejä pistit niin mulla ei ollu mitään negatiivista sanottavaa, koska kuuntelin läppärin ultimate bassonpoisto-järjestelmän kautta kannen alle integroitujen jogurttipurkkien kautta. Basari ei ruleta eniten ja bassoki on vähän lol, just ne asiat jotka tämän ois voinu pilata "täydellisyydestä". Ei silti huono.

Tuotannollisesti asettunee tosiaan sun parhaimpien joukkoon. Jos ei oteta huomioon sitä että tästä neverlandista on kuullu ihan simona kaikkia semi-remixejä jotka on loppupeleissä ihan esintä esaa ja koko neverland muotti tulee jo joka tuutin pohjasta ulos. niin... piti sanomani että tämä on oikein hyvä biisi. mut ouzo rules :----DDDDDDD
0   +1 +2
 
8
ejp 29.10.2007
Jumalainen naisääni. Kertseihin saisi tulla enemmän laulua. Tuplausta, efektiä, kanada - keksi jotain. Rullaa hyvin kaikenkaikkiaan. Pari typerää riffiä, joiden takia varsinkin biisin lopulla meno meinaa hyytyä.
0   +1 +2
 
9
m1ze 26.10.2007
Jooh pitihän se tulla tätäkin nyt kommentoimaan :)

Hyvin lähtee käyntiin kyl, mahtava tuo Cascada-tyylinen kellosyna toss alussa ja taitaahan se myöhemminkin soida tuolla...:) Basso ei kuulosta mielestäni mitenkää erityisen hyvältä, soundi on jotenkin kurainen, ihan kun sois jossain muovipöntössä tai jtn.... Basari on kans hieman kehno, ihan kun hakkais halolla korvoa :D Muuten soundimaailma hanskaa kyl tosi hyvin.

Soundimaailmassa yleensä on selvää kehitystä havaittavissa kun vertaa aikaisempiin tuotoksiisi...d- Pääkohdissa meno kuulostaa hitusen puuroutuvalta omaan korvaani, soundien levitteleminen ja hienoinen EQtus voisi olla paikallaan.

Vokaalit toimii maan mallikkaasti täss miksauksessa ja sulautuu kokonaisuuteen hyvin joten siitä propsit. Olihan tämä ihan nautittava kokonaisuus, joskin basso/basari-osastossa olisi viel kehitettävää. Laitahan viel työn alle ja hio viimesen päälle niin tässä on huippusetti kasassa ;)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat