Tultii, voitettii ja nähtii

Jamico | 27.09.2008 | Suomi-hip-hop
3:57

pikku humalassa miksattu pökäle, koittakaa saada selvää ja yrittäkää nauttia!

9.25   1146 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Julma Maailma 28.09.2008
loistavaa et sult on alkanu tulee pikkuhiljaa lisää settii!!! tykkäsin todella! jäbä sylkee asiaa!!! biitti kusee todella pahast eli biitti on ihan paska! en tiiä teitkö ite vai kaivoitko jostain mut ainoo parannettava asia on biitin valikointi ja ääni! äänes jää joteski hiljaseks mut muuten tykkäsin todella!
0   +1 +2
 
Impro 28.09.2008
Biitti on erilainen kuin yleensä, eikä ihan äkkiä olis tullu mieleen, että käyttäisit sitä. Mutta oot onnistunu räpeilläs tekemään biisistä hyvän kokonaisuuden. Kolminkertanen huukki toimii tässä kun on muutenkin kyseessä hieman eri tavalla tehty biisi. Pisteet siitä, ettei aina mennä saman kaavan mukaan. Tuli aikas nopeasti äänitettyä tää biisi, joten suosittelen, että kuuntelet vielä ku korvas on levänny ja mietit, onko tarvetta uudelleennauhotukseen, ei välttämättä. Miksauspuoli vielä kuntoon, ni täst tulee vieläkin parempi. Jätän arvosanan antamatta toistaseks, ilmottele jos haluut, että annan.
0   +1 +2
 
Ceeamy 03.10.2008
Aika erilainen biisi. Hyyyi mikä biitti, siitä miinusta. Volat liian hiljasella ja muutenkin jotenkin tulee semmonen olo, että biisi on vähän viimeistelemätön. Ei oikein uponnu muhun.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta