With You

invert | 11.10.2003 | Tech-Trance
8:45

Tech-Tranceksi luokiteltava rauhallinen ja ositain ehkäpä tribaalivaikutteitakin nauttiva ralli. Hillitty melodia, hidas progressio, pakolliset erikoisefektit. Tilantunnetta.

8.86   2830 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Martian Law 05.06.2006
Tribaali-monotekno-psytrance-sekoitusta, maukasta! Hyvin on tilaa lopussa miksata seuraavaa biisiä sekaan... ja bileet jatkuu :)
0   +1 +2
 
9
Imp 18.01.2004
alkaa juu aika hitaasti.mutta kyllä on hyvän kuuloinen biisi.ja sulle ominaisia soundeja alkaa jo tulee heti alku vaiheessa.rullaava biisi.jaksaa samaa melodiaa kuunnella juuri nyt yöllä.melodia on niin hyvä.loppuu hyvin.ei mitään korviin pistävää.hyvää jälkeä
0   +1 +2
 
8
DjLime 12.01.2004
Ei niin hyvää tunnelmaa näissä kun incolumiksen biiseissä, mutta ei huonokaan tuotos. Jotenkin on vaan turhan laiha saundi. Kaipaisi tuhdin annoksen synkkyyttä ja tuhtimpaa saundia. Rytmiinkin olis voinut keksiä jonkun kivan koukun, niin tätä olisi tullut kuunneltua pakonomaisesti ainakin muutaman kerran, mutta kuten tuossa alussa mainitsin.. ei ollenkaan huono tuotos.
0   +1 +2
 
Nyhde 24.12.2003
Hei dejaru, kenen mausta voit muka puhua, jos et omastasi? Ainakin minun mielestäni on varsin selvää, että jos joku sanoo synan olevan liian trancemainen, hän puhuu omasta mielipiteestään. No joo, samapa tuo, huvitti vain :P

Mmh, niin, introa jäin minäkin kaipailemaan. Kuvauksen perusteella sain jo melko hyvin käsityksen siitä, mitä oli tulossa. Nuo tribaaliperkussiot yllättivät kieltämättä siitä huolimatta, että olin jo tavallaan varautunut niihin. En ole oikein ikinä pitänyt house- enkä tribaaliperkussioistakaan. Liian pehmeitä - ainakin perinteisellä tavalla käytettynä. Jollain kierolla tavalla ne kuitenkin sopivat tähän kappaleeseen ja loivat omanlaistaan tunnelmaa syvään äänimaisemaan. Häiritsevällä tavalla sanan 'tribaali' mainitseminen vain saa lähes jokaisesta kappaleesta muodostuvan mielikuvan muuntumaan viidakkomaisemaksi. Rasittavaa. Niin, haikat tuossa jo mainittiinkin, en jaksa papukaijailla.

En voi olla vertaamatta kappaletta Incolumisin tuotoksiin, sillä samanlaisia elementtejä ja tunnelmia tuntuu kappaleesta löytyvän valtavasti. Vertailtavan mukana myös rima nousee hieman ja tämä jää kyllä hiuksenhienosti verran sen alapuolelle. Incolumisin kappaleiden täysin saumaton tyylikkyys, avarat äänimaisemat ja kylmä tunnelma vain ovat minulle sen verran voimakkaita käsitteitä, että niihin on muiden ääniä vaikea vertailla.

Omista kappaleistasi tämä on kuitenkin sitä huippupuolta -ainakin invert-projektin puolelta. Sitä huomaa itsestään asioita. Jo hyvän aikaa sitten huomasin, että alan kai vähitellen lipsua pois psykepuolelta, vaikka se on kuitenkin edelleen kovin lähellä sydäntäni.

Nyt jos ikinä, jatka samaan malliin - ainakin jos siltä tuntuu. Psykepuolen lisäksi olet osoittanut lahjasi nyt myös tällä alalla. Tätä kuuntelee todella hyvällä mielellä.
0   +1 +2
 
9
Incolumis 13.10.2003
Pehmeän rauhallisesti mutta synkän tunnelman siivittämänä etenevää meininkiä. Tykkään. Tekniseltä kantilta hyvin tuotettua materiaalia, en keksinyt äkkiseltään muuta parannusehdotusta kuin Traumankin mainitseman hihatin tason hienoinen laskeminen. Rakenne on myöskin mielestäni toimiva. Taustaefektit ryydittävät soundia kivasti. Erityisesti sävähdytti 04:44 tapahtuva pikainen veto suvantokohdasta synkkään biittiin, hienoa. Kaikenkaikkiaan potkivaa ja maukasta tunnelmointia.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 12.10.2003
Alkaa ilman sen kummempaa introa, ehkä sitä jopa hieman kaipailin ottaen huomioon niiden laadun kun on taajuus ohjaksissa. Basso iskee kovaa mutta pehmeästi, percussiot muutenkin enemmän kuin kohdallaan lukuunottamatta 1:25 paikkeilla lähtevää hihattia joka on mielestäni turhan kovalla. 1:55 meno onkin jo mieleeni. Nousee todellakin hitaasti, ehkä turhankin hitaasti, mutta kai se on genrelle tyypillistä. 3:00 jälkeen nouseva melodia on hyvä, joskin mitään mieltä mullistavaa se ei tarjoa. Resonanssia melodiassa on mielestäni hieman liikaa paikoin. 4:44 hyvä nostatus ja idea jättää melodia pois, näin saadaan taas tunnelma muuttumaan rauhallisesta tesnomaisempaan mättöön. Tällaisen tilantunnun saa aikaan vaan taajuus, ei voi kuin hämmästellä.. Biisi on paikoin rauhallisempi ja paikoin taas hakkaavampi kuin .invert-tuotanto yleensä, jotenkin kummallinen maku jää suuhun. Aivan parasiitin kaltaiseeen hittiin tämä ei yllä, mutta ehdottoman kiitettävä tulos. Annan 9p.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta