Nothing left

invert | 19.06.2003 | Trance
8:25

Hitaasti kliimaksiin kehittyvä kappale varustettuna ennenkaikkea hillityllä melodialla ja muilla elementeillä. Joku genreistä enemmän tietävä voi ehdottaa tarkemmin biisiä kuvaavan genren.

9.00   1684 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Nyhde 24.06.2003
Kuten :Trauma tuossa totesikin, kallistuu tämäkin kyllä vahvasti sinne psytrancen puolelle. Ehtaa psykeä niin soundiensa kuin yleisen tunnelmansakin puolesta. Biisi on jäänyt rattoisalla tavalla jumiin ja etenee siitä huolimatta salakavalasti koko ajan eteenpäin. Itseäni harmitti lähinnä se, etten saanut volumea tarpeeksi kovalle. Ei tästä oikein osaa muuta sanoa. Tunnelmalliset efektit ja kaikenlainen tunnelmaa luova sälä tekevät tehtävänsä juuri kuten pitääkin, eikä teknisestä puolesta oikein voi valittaa. Tämä vain yksinkertaisesti toimii kaikin puolin epämiellyttävää snarea lukuunottamatta. Hiljaisemmissa kohdissa se snarekin tosin meni ihan kivasti.
0   +1 +2
 
9
.Trauma 20.06.2003
Kyl mä diggailin! Hyvinkin samoilla linjoilla liikutaan kun tuossa konsentraatiossa.. ei-niin-kovin-selkeitä melodioita, unenomaisia kohtauksia ja paljon kaikua. Tosin hiukan monotoniseksi meno käy paikoin. Tuossa n.4:10 nostatuksen jälkeen olisin kaivannut jotain resoista synailu kohtausta tai rankkaa haikoilla pannailua. Aivan mielettömän hienoja efektejä ja tilaa on aivan hlvetin paljon! Syvyyttä ei ainakaan veisusta puutu.. Kymppi olisi irronnut parilla selkeällä synailu-kohtauksella[ne kun on eniten mieleeni, omista veisuistakin varmasti huomaa:)].. Genre kyllä vahvasti kallistelee tuonne psyken puolelle.. 9p.
0   +1 +2