Mind Imitation

invert | 19.04.2004 | Psytrance
7:37

Vihaista ja synkkää psygerallia Xenomorphin innoittamana.

9.11   3108 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

MKDELTA 04.05.2007
Ooo, itse asiassa olen toivonut että tälläistä materiaalia tulisi vastaan. Kovaa, vinkasahtanutta, pimeää, ajoittain hieman jopa...metallista. Hieno kappale, äänimaailma on lähellä sydäntäni. Pitchshiftaus-kikkailu vokaalien kanssa oli hieno veto. En osaa trancea kommentoida teknisesti yhtään. Tykkäsin.
0   +1 +2
 
9
Jonexxi 17.08.2006
Jep örmy hevistinä tällänen nappaa 10+ Tän suunnan genret ei o mulle tuttuja laisinkaan mut tällästä o kiva luukuttaa hyvistä luureista yö myöhällä pimeessä sängyllä kölliessä.
0   +1 +2
 
9
Martian Law 05.06.2006
Tämä paukkuu jotenkin hykerryttävästi. Ihan kuin ripaus mustaa huumoria... Aluksi jokin juttu voi tuntua vähän kornilta, mutta toistoa on sen verran että tyhmempikin lopulta ymmärtää että toimiihan tämä, ja vieläpä erinomaisesti.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 31.01.2005
Kliseiset mutta hyvin toimivat puhesamplet alussa. Helvetin puhdasta ja toimivaa soundia. Bassosoundi on aika ihme narinaa. Synakakoilut lupaavat ihan hauskaa tavaraa, mutta ainakin ensimmäisten parin minuutin aikana on vain epävireistä härötystä, joka ei ole ihan minun juttuni. Ja hemmetti, tässä bassolinjassa voisi olla enemmänkin sisältöä.

Oikein hyvän kuuloisia ja hyvin efektoituja puhesampleja, nami. Tämä biisi tarjoilee todella psykoottista ja vainoharhaista menoa. Sairasta.

Kolmea minuuttia ennen mukaan tuleva melodia lupailee, että tässä ollaan menossa enemmän siihen suuntaan, josta minä pidän. Pehmeähköjä pädejäkin ilmaantuu paikalle, pidän tuosta soundista. Lupaukset menivät kuitenkin ohi, epämelodisella linjalla jatkuu. Jotenkin hirveän kovaa ja raakaa tunnelmaa. Joka saattaa kyllä olla hyväkin. Taustalla riehuvat äänimaailmat ovat upeita, niistä pelkkää plussaa.

Vähän pitkä biisi sisältöön nähden. Eipä kuitenkaan huono, keskivertoa parempi vähintään.
0   +1 +2
 
10
Imp 07.06.2004
hyvää matskua.soundillisesti erinomaisen kuuloista.selkeä kokonaisuus.rakenne on mielenkiintoinen.parasta invert soundia mielestäni.
0   +1 +2
 
10
VesiPeikko 07.05.2004
Tää on aivan tajutonta verrattuna Xenomorphiin. ainakin x10 ! Tällaista lisää vaan niin mä pimahdan täysin :D
0   +1 +2
 
INTRIGA 05.05.2004
Traumaa sivuten "Aika kaupallisen kuuloista, sellaista hillittyä Xenomorphia."... Hmm.. musta xenomorph on aika pimppitrancea tämän rinnalla... basso tosiaan ehkä oli pikkasen kökkö, mutta muun tavaran paljous kompensoi tätä aika hyvin. Tulee jotenkin joku deathtrance mieleen... Vaikka ehkä sitä tehdessäni olisin sämplännyt enemmän elävältä liekitettävää sikaa. Joka ei nyt varsinaisesti kuulu lempi puuhiini. Ensimmäiset 3 minuttia herätti mielenkiinnon psyyke pilinöidensä kanssa. Toisaalta ne herätti myös naapurihuoneen arkkitehdin mielenkiinnon jolle joidun keksiä tökerön selityksen mistä ne äänet kuuluivat... Kauttaaltaan hieno kipale kokonaisuudessaan,metsäbileiden varma tunnelman pilaaja ja samalla koordinoitu terrori isku, voin kuvitella ensin ilosta vääristyneiden kasvojen muuttuvan epätoivoisiksi huomatessaan että muut katselevat kilpaa toisiaan etsien takkutukkaisten tovereiden turvaa siltä tunteelta joka niitä riivaa, turhaan, päätyen lopulliseen ikuisuudelta tuntuvaan pakokauhuun, hallitsemattomaan yhteiseen kuoronkaltaiseen avunhuutoon ja sammalille lysähtämiseen. SIISTIÄ!

Mitäs isi sanoi niistä postimerkeistä, niih!?
0   +1 +2
 
9
.Trauma 27.04.2004
Alku tempaisee mukaansa, niin kun aina. Aika helvetin sopivan puheäänen oot löytäny. Basari iskee, iskee kuitenkin turhan pehmeästi omaan makuun, napausbasarit on toimivampia(tietysti makuasia). 1:20 hieno filli, jonka jälkeen hienot melodianpätkät. 2:15 raivopää-matskua, kipeetä tykitystä, mä tykkään. Siististi oot käännelly pitchillä tuota melodiaa, nostaa heti kipeysastetta huomattavasti. Haikat on vähän latteat, niistä puuttu se kikkailu mitä inverteissä olen tottunut kuulemaan, niihin sitä raivoa myös olisin kaivannut. 4:30 hieno droppi taas, ja raivopää iskee, tämäkin kohtaus olisi voinut olla paljon iskevämpi jos olisit syventänyt ja laittanut voluumia(+50%) bassolinjaan. Vähän kolkon kuuloinen mitättömällä bassolinjalla nyt. Ja sitten sitä ruvetaan jo lopettelemaan, rutinat ja melodianpätkät on kyllä hienoja, ja efektit tietysti.

Oho, siinä se 7:36 taas meni eikä tuntunut missään. Sulla on kyllä joku uniikki taito tehdä kappaleet kuulostamaan puolet lyhyemmiltä kuin ne oikeasti ovat:) Raivopää maistui, vokaalit oli loistavia ja dropit taivaallisia. Bassolinjan latteus oli kappaleen heikoin lenkki, paaaljon äkäisempi ja räkäisempi linja olisi toiminut varmasti. Yritäppä seuraavaan kappaleeseesi laittaa saman tyylistä bassomeininkiä kuin tuolla Taajuus-osastolla löytyy, sellainen olisi ennenkuulumatonta ja varmasti mielettömän hienoa. Masteroinnista ei pahaa sanaa, ei tietenkään. Basso olisi tietysti voinut soida alempaakin, mutta tämäkin on niitä makuasioita. Aika kaupallisen kuuloista, sellaista hillittyä Xenomorphia. Kyllä minä valehtelen tästä pitäväni, ainakin kiitettävän arvoisesti. 9p.
0   +1 +2
 
9
Incolumis 21.04.2004
Korkealaatuista kamaa kuten aina. Intro oli tyylikäs, ja hyvin toteutetut ja sijoitetut filtteröinnit ryydittävät meininkiä entisestään. Todellakin synkkää ja aggressiivista soundia, ajoittain jopa kaoottiseen tunnelmaan kallistuvaa, ja voimakas basari potkii tuimasti.

En ole psytrancen suurkuluttaja, mutta tämä kolahtaa silti kiitettävästi riittävän rikkaalla äänimaailmallaan. Teknisiä vikoja ei näy eikä kuulu, ja ainoaksi 'miinukseksi' oikeastaan päätyi vain makuasia, eli nuo ns. kaoottisemmat osuudet. Ei siis oikeaa valittamista, ja suosittelenkin kaikkia psytrancettajia tarkastamaan tämän.
0   +1 +2
 
9
louis 19.04.2004
Great. Hiemoa jälkeä. Valitettavasti olen fyysisesti poikki eikä oikein jalka taivu joraamaan musaan. Mahtava kappale voin sanoa. Lisää muhkeutta niin väsynytkin meiskäläinen alkaisi tanssia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta