Hymn

Inkvisition | 12.03.2008 | Black Metal
4:32
8.44   2107 kuuntelua

Kappaleen sanat

Every night, nightmares are getting worse.
The sound is tearing my ears.
The visions revealing the truth.
The truth is too much for me....

Is this the hymn to the darkness that is nothing else but a corridor?
Walls filled with screaming faces. Will I ever sleep again?

I want silence...
Falling into unconsciousness...

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Epoche 05.10.2009
Olipas vihaista energiaa! Oikein maukas biisi, tunnelma välittyy tehokkaasti eikä mitään valitettavaa oikein ole. Vokaalit oli, no juuri mitä olisi odottanutkin. Rummuissa oikein mukava saundi..
0   +1 +2
 
9
WAARLOORD 01.04.2009
sehä lähti äkäsesti käyntiiin.... asialliset black metal saundit! laulu sais olla kyl hieman kovemmal... iha tiukka biisi.... jatkakaa samaan malliiin
0   +1 +2
 
Fillari 01.04.2009
Oho ompa rankkaa tykitystä. SInänsä ok genressään. Mielestäni ehdoton edellytys laululle on se, että artikuloinnista saa selvän, muuten se kannattaa otta pois.
0   +1 +2
 
9
Helmut Peijooni 01.04.2009
hahaa! tätä musiikkia pitäisi soittaa kaikuisassa katedraalissa. Tiukka meininki, tarkasti soitettu. Laajalle panoroidut pellit ja kitara luovat aavemmaisen tunnelman. yllättävä lopetus.
0   +1 +2
 
zenri 31.03.2009
Ei ole kyllä sitten tippaakaa minun musiikkiani. Meininkiä ja asennetta tuntuu olevan, mikä lienee bläkkihommissa kaiken a ja o. Eli hyvin on pullat uunissa.
0   +1 +2
 
Roudantuoja 30.01.2009
Tää on kova biisi, saundillisesti ja muutenkin. Tunnelma on jopa ahdistava, vaikka yleensä näin nopea setti ei toimi mulle yhtään. Taidanpa latailla ja heittää tehokuunteluun ku on näin hyvä biisi.
0   +1 +2
 
t.heikkilä 25.01.2009
Epäselvähkö soundimaailma ehkä häiritsee hieman omaa korvaani, joka on lähinnä syy miksi vanhemman koulukunnan bläkkis on jäänyt itseltäni melko vähäiselle kuuntelulle, mutta yritin antaa sen olla häiritsemättä. Oikean fiiliksen olitte kyllä saaneet tähän luotua. Vokaalit olit miksattu hieman liian taustalle. Hyviä riffejä sieltä seasta löytyi myös, mutta ehkä paikoitellen jäi junnaamaan turhan paljon paikalleen nuo riffit. Rumpali hoitaa hommansa hienosti alusta loppuun. Loppu oli mahtava: armoton feidaava sekasorto, jonka jälkeen pahaenteistä puhdasta kitarointia.
0   +1 +2
 
9
LivedNatas 23.12.2008
Hieno norjalainen 90-luvun alun tunnelma koko biisin ajan. Ensimmäinen fiilis soundeista oli "ei taas tätä mankka keskellä kaivonpohjaa" -juttua, mutta jos se kerran genreen kuuluu... Paha tyylirikko mielestäni oli kuitenkin konerumpumaisetfillit(=konerummut?) ja toinen virveli soundeista (ei vaihtoblastissa oleva) vaan juuri se fillaava ja myöhemmin komppiin messiin tuleva. Myös lopun reverbi-siirtymä outroon tuntui liian hifiltä... Ja outron muutaman sekunnin fade out??? Pojilla on ollut liian hyvät kamat tämmöisen nauhotteluun, jos kerran blackia olisi tarkoitus vetää asenteella :)
0   +1 +2
 
10
jotenkin tämä viehätti minua en tiedä miksi :D
0   +1 +2
 
8
Ettenvinter 14.09.2008
Tämä yllätti positiivisesti.

Vaikka suht. perus kamaa, kuitenkin helvetin menevää. Yleensä tällänen paahtaminen ei niin paljon kolahda minulle, mutta tätä jaksaa kuunnella(olen itse asiassa kuunnellu tämän biisin hyvin monta kertaa).
Tykkäsin myös biisin lyriikoista.

Onko muuten muita biisejä nauhotettu?
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4