Decay And Disappear

Inkvisition | 11.03.2009 | Black Metal
6:58

Track 2 from the upcoming release "Decay And Damnation"

"iha ku sikaa tapettas" - Bin Laden

9.14   1317 kuuntelua

Kappaleen sanat

Decay and disappear, time slowly tearing its skin apart.
Its mind finding itself left into emptiness.

Illusions of life. seen through eyes sewed shut.
And what they saw was beautiful, beautiful as the district of despair,
the despair reflected in a broken mirror. The reflection of insanity.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Varhainen Valo 06.11.2014
Sopii kampaamon lattialle niinku leikatut kaulat!
0   +1 +2
 
9
Kimble Hook 24.11.2010
hyvä biiisi sopii näin tiistai yöhön ja ydinsota dokumentin jälkifiilistelyihin... 9 napsahtaa
+1   +1 +2
 
10
Method 02.10.2010
tällästä musan pitää olla!! kitarat just sopivan säröiset, mun makuun erityisesti tämmönen, vokalisointi hyvässä kuosissa ja kaikki muukin sitte toimii :D
+1   +1 +2
 
Sweetie 21.04.2010
Suttubläkkiä tulee harvemmin enää kuunneltua, joten kyllä tämä tähän hetkeen sopii mukavasti. Soundit ovat toisaalta vähän turhankin seesteiset oikein kunnon tuhnumenoon ja taas vähän turhan suttuiset sellaiseen populäärimpään päähän, mut jätettäköön se nyt omaan arvoonsa. Kappaleesta onnistuin pitämään jotenkin hillittömän paljon, vaikkin korvaani sattui tuo leadkitaran soundi, mikä oli vähän turhan koneellinen ja kliininen. Sama koskee kyllä rumpuja. Sylkeä vähän, ja paskaa niin sillä se paranee.

Tämä on jotekin kohtalaisen tavallinen ja turvallinen, ei mitään uutta ja mullistavaa mutta vanhaa ja toimivaa näppärässä vähän kurttuisessa paketissa. Hyvä.
+2   +1 +2
 
10
Setä Lucifer 07.03.2010
Vokaaleihin on laitettu pimeen kuuloinen särö saundi. Kuulostaa hyvältä kaikinpuolin.
+1   +1 +2
 
10
Wargoth 20.02.2010
Tän biisin perusteella on pakko faniutua!
0   +1 +2
 
9
Painaja 14.02.2010
Saundista en löydä mitään moitittavaa, ei mene liian hifistelyksi mutta ei turhan karkeaksikaan. Miksaus on onnistunut kaikinpuolin mukavasti: kitarat menevät hyvin yhteen luoden selkeän kokonaisuuden, basso luo jylhän äänimaailman taaempana eivätkä rummutkaan eivät ole liian pinnalla. Vokalisointi voisi olla inan kovemmalla.

Varsin synkän kuuloinen teos. Riffit toimivat ja kitarat soittavat myös sävellyksen kannalta hyvin yhteen (ei siis vain miksauksen ansiosta). Rumputyöskentely ja laulu ovat perushyvän kuuloisia.
Sanoituksista plussaa. Kappale olisi parempi jos siinä olisi joku selkeä melodinenkoukku mutta toimiihan tämä näinkin!
+2   +1 +2
 
9
Epoche 05.10.2009
Pelottavan jylhät saundit, rummut ovat mainiot ja vokalistin pinnistyksen määrän kuulee. Kitarat soivat kuin omistaisivat maailman, mutta eivät haluaisi sitä. Hetkittäin puudutti virvelisaundi, mutta se on aika makuasia - ja filleissä se toimi tosi hyvin. Kokoajan tuntuu kuin jotain pimeää olisi kaatumassa päälleni..
+2   +1 +2
 
Bin Laden 17.09.2009
iha ku sikaa tapettas
+2   +1 +2
 
Chadonna 07.09.2009
Hauskaa, miten tämä kuulostaa siltä, kuin se olisi äänitetty jossain pimeässä luolassa. Pimeäähän tämä olikin. Tämä on oman musiikkityylinsä laatua. Tulee mieleen ne pimeät illat, kun valehdeltiin äitille, että nyt mennään syömään poppareita koko illaksi kaverille ja lähdettiinkin johonkin keikalle kuuntelemaan tällaista jurinaa.

Mutta muistelot sikseen! Äänimaailma on selkeä, itseääntoistava ja sumuinen. Toisaalta taas juuri sopivan täyteläinen. Lauluääni on kimeä ja yllätyin miten sain sanoista selvää. Toki piti ensin lueskella niitä hieman tuossa.

Makuuni hieman liian pitkä tällaiseksi musiikkikappaleeksi. Lähtee vähän teho pois. Sellainen minuutti pois tästä olisi sopiva. Ei kuitenkaan tule mitään radikaalisti uutta tuossa jotain 5 minuutin jälkeen.

Tulipa kuitenkin pitkästä aikaa kuunneltua tällaistakin. Luulin, että olisit ollut huononpi. Perun nyt mietteeni ja olen positiivisesti yllättynyt. Jatka samaan malliin, tämä on ihan hyvä malli.
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat