Desire

4:38

Demomme avausbiisi Desire on sävelletty jo jokunen vuosi sitten. Kappaleessa on selvästi havaittavissa In Flames -vaikutteita. Kappaleen sävelsi rumpalimme. Sanat biisiin löytyvät osoitteesta http://xpresso.propell...

8.91   1955 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
hollowi 11.05.2005
Hyvä piisi mutta tuo toinen kitaristi veti sen soolon aivan paskasti.
Ja siinä ois pitäny olla erillainen soolo. Muuten hyvä piisi.
Mutta se soolo.En hyväksy sitä.
0   +1 +2
 
Infernal Fear 30.08.2004
Asiallista menoa, skebakuvioista tykkäsin erityisesti. Joo, hyvinhän tää rokkaa.
0   +1 +2
 
al-aine 07.06.2004
Kun ei oo mun musiikkia, niin en sano mitään... että silleen.
0   +1 +2
 
T. H. Rimpinen 07.06.2004
Vihdoinkin metallia, jossa uskalletaan mennä tarpeeksi pitkälle. Meinasin jo menettää mikserin suhteen toivoni. Mättöä on ja asennetta vaikka muille jakaa. Tämä on juuri sitä, mitä genre lupaileekin: kunnon heavy metallia.

Sanoista en saa selvää, mutta se lienee sallittua. Mistä tässä ikinä lauletaankin, siitä ollaan tiukasti jotain mieltä. Hyvää kamaa.
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 07.06.2004
Soittopuoli toimi loistavasti.. Biisikin kuulosti hyvältä. Kitarointi varsinkin. Kuningas soolo... Mutta laulupuoleen pitäis kyllä panostaa vielä paljon. Karjuminen oli jotenkin epäuskottavaa. Ehkä osaltaa Kummelien syytä. ;) Vähemmän örinää enemmän laulua niin hyvää tulee.. (kymppi tulee)
0   +1 +2
 
Haava 07.06.2004
Täytyypä sano, että tämä on kyllä oikein mukava biisi... Siinä alussa häiritsi rummuissa se sustainiton typerä kilahdus ääni.... Nauhoituksesta sen verran, että mukava, että rummut kuuluvat kivan selkeästi... Ei sinällään soitto ja saundit ovat ihan kivoja.. Mutta se toituva kitarapätkä oli vähän tympeä... Ei biiisien sävellystyöhän lisää pontta... Soolo oli yllättävän hyvä melli-sooloksi... Vähän venähti kuitenkin tasoon nähden... Vokaaleita voisi parantaa vielä vähän pohtimalla sitä nauhoitusta... En tiedä miten ne oli nauhoitettu, mutta se saundi ole selväti sotkettu vähän oudoksi tuotanto vaiheessa... Perus kivaa musiikkia. Ihan mukavaa kuunnella, mutta ei ihan kympillä nappannut...
0   +1 +2
 
9
Zachary 07.06.2004
Johan on rumpujen pellit miksattu helevetin lujalle. Vai liekö vika allekirjoittaneen koneessa? Jaa-a. Mutta raivokas on meininki. Sovitusta ollaan mietitty ja jokainen soittaja tuntuu pistävän tunnetta peliin. Nuo tyylikkäät kitaramelodiat olisivat voineet ollla enemmän esillä. Kitarasoolosta tuli Manowar mieleen, mikä sai virneen kasvoille. Loppu tuli vähän yhtäkkiä, sitä ehdottaisin sovitettavaksi vielä uudestaan. Kunnon pamaus vaikka mieluummin kuin yhtäkkinen ja nopea fade out.

Hyvä bändi, hyvät soittajat ja aika hyvä biisikin. Pullat ovat kotiutuneet uuniin. Uskoisin, että hommaa saadaan duunilla vielä tiukennettuakin. Hyvin upposi.
0   +1 +2
 
8
Enforce 07.06.2004
Brutaalia, brutaalia. Alku vaikutti perkeleen lupaavalta, etenkin nuo niin pirun makeat - Maidenmaiset riffittelyt ennen vokaaliosuuksia putosivat kuin sata lekaa! Mutta vokaalit onnistuivat sitten olemaan se tunnelman viejä... särön läpi vedetty koko biisi ei jotenkin vaan toiminut. Olisi meinaan mielellään kuullut vokalistin örinät ihan semmoisenaan kuin ne on sieltä kurkun perältä mikkiä kohden lähteneetkin. Myös rumpalilla oli ajoittain minimaalisia tahdistusongelmia. Vitun hyvistä kitarariffeistä kuitenkin kahdeksikko pamahtaa. -Riku-
0   +1 +2
 
8
Norrec 14.06.2004
kyllä pojilla löytyy soittoa taitoa. hyvä biisi muutenkin. mutta sanoisin että tollanen rääkyntä ei sovi tällaiseen tyyliin. ainakaan minuun korviin ei kuulosta hyvältä. mutta muuten soittotaito on hyvää ja biisikin mukavan melodinen.
0   +1 +2
 
8
Vilihho 14.05.2004
Ei teille valttamatta tarvii uutta laulajaa kuulostaa ihan hyvalta ja varmasti tuosta kehittyy. biisi on ihan jees jotkut koskettimet ois viela poikaa tuohon.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2