Corner

Hoofbeat | 10.04.2007 | Light Rock
3:48

Täytyy vähän selittää tätäkin taas. Kyseessä on siis kahdelle raidalle nauhoitettu, alunperin pelkäksi pohjaraidaksi soitettu raakile, jossa oli niin paljon onnistumista, että päätin sivuuttaa pienet mokat ja jättää ne niikseen. Taakse lauloin kertosäkeisiin vain nuo harmonian pätkät. Laulu takkuilee alussa siis siksi, että kaikki on vain alustavaksi tarkoitettua. Toisin kävi.

Taustalla alkaa kuulua vähän puhelimen häiriöääntä ja mölisevää televisiota, vähän huulien maiskutusta, mutta katsokaas, kun niitä on niin vaikea korjata pois, että täytyy antaa olla vaan. Rouheita elämän ääniä siis..

Lyriikoiden puolesta kappale kertoo kahden ihmisen välisistä informaatiokatkoista tai erilaisista käsityksistä kommunikointia koskien. Tälläisiä tilanteitahan kaikilla saattaa joskus tulla. Sävellys kesti noin 2kk ja tämä koostuu itse asiassa muutamista erillisistä sävellysideoista jotka on sitten liitetty sanoilla soljuvaksi kokonaisuudeksi.

Älkää välittäkö myöskään suhinasta, koittakaa virittäytyä ikäänkuin livetunnelmaan. Kommentteja!

7.00   301 kuuntelua

Kappaleen sanat

Hundred days without talking
Silent fingertips on your skin
Can you sleep, am I sleeping ?
By the lightness of the day,
the seasons change their skin.

Inside it snows.
In between the distance grows.
Inside your head, you may see
how you're overwhelming me.

There's a place I joy to see
in the corner of 4 and 3.
Watch the streetlight going on.
Rusty mailbox on the wall.

It's a place I like to see
as the symbol of entity.
The streetlight is never on.
No letter to loved one.

Inside it snows.
In between the distance grows.
Inside your head you may see,
how you're overwhelming me.
So overwhelming.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
P. Virta 13.05.2007
Hitto, uutta musaa täällä eikä mulle mitään kerrottu. No onneksi huomasin itse :D. Noh. Kitarointi edelleen mainiota, eipä siitä sen enempää sanottavaa voi kai ollakaan. Lauluääneen on tullut parannusta jonkin verran, ei värise ja pysyy suurinpiirtein muodossaan. Tuplaukset laulussa toimivat.
Muuten biisin tunnelma on hyvin lattea, suorastaan väsyttävän puuduttava. Jotain koukkua taikka muuta innostusta nostavaa kaipailisin. Mutta tekniikka ja puitteet ovat kunnossa, enää puuttuu se omaperäisyys, koukku ja artistin oma intohimo tekemäänsä asiaa kohtaan.
0   +1 +2
 
7
White_genesis 11.04.2007
Itse asiassa petyin tähän hiukan... Odotin jotain säväyttävämpää ja mukaansavetävämpää. Biisiä vaivaa kaksi asiaa, vakavuusasteiltaan heittelehtivät. Ensinnäkin biisi on turhan tylsä, vaikea saada kiinni mistään ja kuunteleminen ei vaan suju niinkuin sen pitäisi. Toiseksi suosittelisin vieläkin sanojen lausumisen harjoittelua aina ennen nauhoitusta, välillä kun tuli hiukan mongerrusta ym. normisuomalaisvirhettä.

Mutta kyllä sitä pitää jotain hyvääkin sanoa, joten sanon vaan että kyllähän tätä taustalla kuuntelee sen enempää siihen keskittymättä. Voisin jopa suositella joogamusiikiksi tätä :D eikä se ole ollenkaan huono asia :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat