Things (I know)

Hollow Crane | 11.04.2007 | Heavy Metal
3:07

Tässä teille vähän lyhyen hetken inspiraation hedelmää, näin käy, kun tekee kappaleen pelkästään kappaleen tekemisen halusta, ilman sen kummempia riffejä ja pohjalla vaikute sellaisesta bandista, mitä ei normaalisti kuuntele, mutta mikä putoaa hetkellisesti erittäin hyvin. Tässä tapauksessa oli pohjalla vähän Lapko nimisen yhtyeen kappaletta Scandal kuunneltu, siitä tuollainen progressiiviseen viittaava laahaava rämpytys paikoin.

Nauhoituksessa oli valtavia ongelmia, laulujen kohdalla luovutin, jopa jätin kesken ja oman onnensa nojaan, kun miksatessa alkoi mielenkiinto hiipua ja ajattelin vaan tehdä purkkiin helvetin hätäsesti. Rummuissa on myös erittäin paljon hienosäädön varaa, vaikka kaikkeni yritin. Johdoissa oli jotain häikkää, heitteli vähän voimakkuuksia..

Kuitenkin, tämä tälläinen Lowdownin emorock kausi ei jatku, vaan suunnitteilla on jo vähän agressiivisempaa runttausta. Toivottavasti jaksatte uskoa siihen. Tuomitkaa tämä hellästi. Kiitos. (Oletusarvo, paina muokataksesi)

7.00   632 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=267984
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
P. Virta 13.05.2007
hitto, täälläkin uutta. :D
Noh. Tämä (huomaan lentokoneen lentävän taivaalla) biisinä on melko ärsyttävä. En tykkää noista kitaroinneista, ärsyttävät äänet, ei mitään sidettä osioiden välillä. En tykkää laulussa olevasta kaiusta. En tykkää tunkkaisista rummuista. Sanoista en tiedä, tykkäänkö vai en, kun en oikein jaksa edes niitä täydellä keskittymiskyvylläni kuunnella.
Laahaavaa.
0   +1 +2
 
8
White_genesis 12.04.2007
Tähän biisiin on vaikea kommentoida muuta kuin että kyllä tätä kuunteli vallan mainosti :D
0   +1 +2
 
Ozzi_ 12.04.2007
Tuota tuota... Valitettavasti tämä ei nyt minun korvassani hirveen hyvältä kuullostanut.. :( Olihan tässä toki hyviäkin kohtia, mutta turhan vähän. Tehkää tuollaisia biisejä enemmän kun tuo Lure! :D
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat