Lure

Hollow Crane | 27.01.2007 | Heavy Metal
3:00

Perjantai-illan satoa, kokonaan sävelletty ja 80% nauhoitettu sillon. Laulut jäi tähän lauantaiaamuun. Koettakaas sitten määritellä tälle genreä..
Ei tuota lyriikkapuolta jaksanut hirveästi harrastaa, kun sanojen kirjoittamisesta ei tullut mitään juuri tänään. Kai tässä jotain omakohtaista sitten on, en tiedä mistä koko idea varsinaisesti tulee.

Pieniä kauneusvirheitä siellä täällä, perjantai-ilta = huolimattomuus, lauantai-aamu = väsymys etc.. Laulujen korkeat kohdat menivät oman falsetin alarajoille, kokeilin kyllä laulaa niitä falsetissa, mutta kuulosti aika tytöltä :D Pienellä harjoituksella sitten saatiin ne kohdalleen. Kommentoikaa, immeiset.

8.60   1130 kuuntelua

Kappaleen sanat

Running away from you.
Why are you setting me up ?

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
~Pale~ 21.03.2007
Muuta en tästä osaa sanoa, kuin että laulu voisi tulla paremmin esille, se jotenkin sekoittuu kitaran ja rumpujen äänen joukkoon. Kaksiääninen kohta kuulostaa hyvältä, mutta sekin saisi erottua paremmin.
Kokonaisuudessaan biisi on hyvä!^^
0   +1 +2
 
8
Ozzi_ 07.03.2007
Rumpalointi joissain kohti on hieman omitusta, mutta ei anneta se vaikuttaa fiilikseen. Laulu liian heikkoa :( Riffit on ihan hyviä ja muutenkin kokonaisuus on oikein sanoisinko "makoisa". :D Ei muuta kun rumpalille ja laulajalle vähän vielä reeniä niin kyllä se siitä.. :)
0   +1 +2
 
9
Rabies 27.02.2007
Edellisestä poiketen minä ihastuin tuohon *"mättö"kohtaan joka on suorastaan perseestä*, sillä tuossa lässibiitti on vähiten odotettavissa ja siksi yllättää kuuntelijan totalisesti. Kitarasoundit on yllättävän ok, jos tuosta zoomista ne olet ottanut.:) Ainut mikä estää minua antamasta täyttä kymppiä on se, että kaipaisin lauluun enemmän rouheutta ja hetfieldiä, perseelle potkimista. Ota ensi kerralla mikki vähemmän kauniisti käteen(tai ständiin) ja pyri lyttäämään se laulullasi. Älä pelkää sitä, osaat kyllä laulaa.:) Kokonaisuutena hyvää humppaamista.
0   +1 +2
 
9
White_genesis 30.01.2007
Riffit jyrää kovempaa kuin kolmen tonnin hedelmärekka ja laulutkin sointuu ihan kivasti! Suurena miinuksena biisissä on tuossa 2:20 alkava "mättö"kohta joka on suorastaan perseestä. Suosittelisin vieläkin kunnon rumpusamplerin hankkimista, sillä tuolla keinoin on hankala pitää tahti tasaisena ja soundit on muutenkin vähän mitä on... kokonaisuuten biisi toimii erittäin hyvin!
0   +1 +2
 
8
P. Virta 28.01.2007
Mielenkiintoista. Riffi puree, rummut syö ja kokonaisuus sulattaa! :) Erittäin monipuolinen teos, selvästikin asiantuntija hommissa. Jostain syystä alkoi vain vasenta korvaa jomottamaan, tuntuu kuin kokonaisuuden balanssi olisi enemmän vasemmalla. Kaiuttimilla kuunnellessa tuskin se muodostuisi haitaksi. Kyllä tästä on pakko kasi tiputtaa. :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat