Pauli Saturnus

Heuregaea | 29.03.2009 | Psychedelic Rock
4:29

PAULI SATURNUS / ON TÄMÄKIN PÄIVÄ

9.33   950 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

R.Pursto 03.04.2009
Plus sata pistettä jo pelkästä laulun nimestä.

Njoo, unenomainen on kyllä hyvä termi kuvailemaan tätä. En osaa sanoa vielä muutaman kuuntelun jälkeen että onko kyseessä hyvä uni vai painajainen, mutta helvetin hyvää showta ainakin on tarjolla.

Äänimaisemointi on omaan mieleeni hyvin onnistunut, aina (kuten ylempänä jo todettiinkin) vokalisointia myöten. Alkuosien lähes kuiskaava laulu todella kosketti.

Keskivälin lyhyt rymistys puolestaan omaan korvaan "rikkoi" muuten erittäin hyvin onnistunutta kokonaisuutta ensimmäisellä kuuntelukerralla. Liekkö siksi että tuli itselleni ainakin lopunperin todella yllättäen, paha sanoa. Myöhemmillä kuunteluilla rymistyksen pointsi vähän aukeni - herätys rauhaisista tunnelmista maailman synkeään inhorealismiin.

Erinomainen teos, ja sai kyllä minut jo lataamaan muunkin tuotantonne koneelleni tarkempaa tutustumista varten.
0   +1 +2
 
9
hypoxx 29.03.2009
omaperäistä ja kaunista , sellaista diggaan - CosmicG . .
0   +1 +2
 
10
Doc* 30.03.2009
Hyvä biisi, rento tunnelma ja kiva intiimi soundi.
0   +1 +2
 
9
ilpop 10.04.2009
Hienoa omaperäistä musiikkia! Ainoa mikä biisissä häiritsi oli nuo räime kohdat, jotka tuntuivat olevan kuin toisesta biisistä, mutta liekö tuo juuri ollutkin tarkoituskin... Soundit muuten mukavasti kohdallaan, mitä nyt rumpuja olisi mielestäni voinut hioa vielä tiukemmiksi. Laulusaundia ja sanoja diggailen kovastikin. Ehdottomasti faniuduin!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta