Melodies From Heaven

Giorgio Ungalo | 14.07.2005 | Eurotrance
0:45

FL Studio- säätöä

Näyte tulevasta biisistä.

8.75   996 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

spiritusandasper 12.09.2005
Joo... ihan ok kuulosta, mutta oon itsekin tosta squarelinjasta sitä mieltä, että sais olla pehmeämpi ja hiukan rauhallisempi soundi. Muuten tällänen perusjyske toimii mulle ihan kivasti. Soundeja vielä viilailemaan tosta enemmän... esim. tuo taustalla menevä saha-arpeggio vois olla hieman tervävämpi ja ehkä läskimpikin. Kyllä tää pienen säädön jälkeen alkaa varmasti toimimaan hyvin. Mut juu, tolle squarelle jotain tekisin, se tossa ärsyttää meikäläistä hieman, muuten ihan jees mallilla tämä ja varmasti kelpo biisi tulossa. :)
0   +1 +2
 
DJ-NIZU 11.08.2005
tää on kyllä mielenkiintoinen biisi... jään innolla odottamaan miltä tää kuulostais lopullisessa versiossa... alku ainakin lupaa hyvää.
0   +1 +2
 
anzx 01.08.2005
hieno melodia täs kyl on. tosta square piipityksestä ainakin tykkään, efektiä vaan vaatii vähän enemmän, jää ohueksi.. kyllä tässä jotain hyvää täytynee olla kun kolmesti jaksoi läpi kuunella..:)
0   +1 +2
 
8
jeejeejee 25.07.2005
Näitä näytteitä on liikaa, tee valmiiksi, viimeistele! Tässä ei ollut niin iskevä melodia, tai sitten saattoi olla vika soittimissa, koska minulle ei tullut sellasta pumtsipumtsitransefiilistä, jep. Mutta tee ny valmiiks ihmees näitä näytteitäs, aikaa kyllä löytyy. ;) Hmm, toisella kerralla tää alkoikin jo kuulostamaan paremmalta.
0   +1 +2
 
Dacia 14.07.2005
Aika "mielikuvituksetonta" menoa ohuella stereokuvalla. Percussita kehiin ja niihin paljon vilskettä äijä! Leadisoundi oli melkoisen ärsyttävä, olisit kehitellyt sen tilalle jonkun leijuvan stringin. Tyylin rank 1: airwavessa oleva soundi. Olisi toiminut huomattavasti paremmin. No, tästä pätkästä ei paljoa irti saa, mutta parantelua tämäkin vielä vaatii. :) -Dr.Rion
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta