Stay With Me [2006]

Galantine | 28.02.2006 | Pop
3:45

Tähän biisiin purkautui aivan erityinen energialataus... Sen lisäksi, että yritin puhaltaa siihen tiettyä kasarihenkeä, siihen tiivistyi myös paljon tunnetta... Kun haikailee rakkauden perään...

Joku vois vielä tulla soittamaan kitara tai saksofoni-soolon tohon jousien kaveriks... ne kuulostaa aika yksinäisiltä... mutta kai se kuuluu tän biisin henkeen sekin...

8.86   3673 kuuntelua

Kappaleen sanat

It is time
For us to come together
You and I
Now we can live forever

If I could only find a way
To send a message to your heart,
Then I believe that we can make a brand new start
If I could only find a way
Please stay with me

In my mind
There’s lost and found and rumble
You’re so kind
You’re always near if I may ever tumble

If I could only find a way
To send a message to your heart
Then I believe that we can make a brand new start
If I could only find a way
Please stay with me

Take your time
Cause the world is full of wonders
Passing by
Searching for those precious moments

If I could only find the way
Through the sky of thousand thunders
Then I’ll promise you we will never have to part
If I could only find the way
Please stay with me

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Pöykäri 06.06.2006
Kyllä tolla euroviisukarsintoihin mentäs!
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 13.05.2006
Hieno piisi!! Laulut olisin äänittänyt selekstiivisemin, Eipä tätä juuri voi mistään moittia. No, soundimaailmallisesti hieman lattea. Mutta, teidän rima onkin tosi korkealla. Hienoa musaa, piisi olis kantanu pitempäänki....
0   +1 +2
 
9
Pöykäri 13.05.2006
(vitun lasta) Osaat luoda hienoja tunnelnia, vaikka ei lauluja olekaan mukana, kai tällekin on pakko pääjäytää,,,
0   +1 +2
 
9
HW 26.03.2006
Kaksiääninen laulanta kuulosti aluksi tosi hyvältä mutta ennenpitkää se alkoi joko vähän kyllästyttää tai jotenkin ontua. Eli tehokeinona ihan älyttömän hyvä mutta koko biisin matkalle asetettuna vähän liikaa. Sanoitus oli kaunis ja koskettava eikä lausunnassa ollut minkäänsortin vikaa. Kokonaisuudessaan laulussa kiusasi vain se että tuplausta oli käytetty liian anteliaasti.
Tausta oli aika yksinkertainen mutta niissä kohdissa joissa ei laulettu huomasi että siihenkin oli panostettu ihan kunnolla. Jousista löytyi ilmavaa kerroksellisuutta joka toi uuden ulottuvuuden laulun moniäänisyyteen. Kokonaisuus oli tasapainoinen ja ilmeisen suurella taidolla tehty, haikeankaunis matka kadonneen rakkauden jäljillä.
0   +1 +2
 
kazgi 16.03.2006
hieno kappale, ei oikein muuta voi sanoa..! :)
0   +1 +2
 
spiritworld 15.03.2006
katsotaas, laadukkaan kuuloiset saundit, kivat jousiquadrot, iisi meininki jne jne on osattu laulaa ja tuplana kuulosta vielä hienoltaki MUTTA minä en sitte yhtään kestä tällasia "lälly"-biisejä.
0   +1 +2
 
Valandir 14.03.2006
Kivan kuuloista musiikkia. Nuo stringit ja muut ovat erittäin puhtaan kuuloisia ja sopivat erittäin hyvin biisiin. Laulun äänenlaatu on hieman onton kuuloista, mutta eipä siinä mitään kyllä koska kyllähän tämä kokonaisuutena oli ihan mukavan kuuloinen kipale. En osaa sen kummemmin kyllä eritellä mitään kun en kerta olet mikään ekspertti tässä genressä :)
0   +1 +2
 
JamesMercy 13.03.2006
Semmoiset Disney-vibathan tästä irtosivat, ettei mitään rajaa! Hyvän kuuloista jälkeä, ei siinä mitään, mutta jotenkin tähän tulee suhtauduttua - alkuvaiheessa erityisesti - enemmän huumorilla kuin ihan vakavissaan, juurikin tuon vahvan Jellonakuningas/tms.-hengen takia. Oikein mukavasti viihdyttää kuitenkin. Vokaalit ovat tyylikkään ja jotenkin hirveän... aikuisen kuuloiset? Aika varmaa otetta niissä siis. Instrumenttipuolelta löytyi kivoja juttuja, tosin mielestäni nuo pianot olisivat sopineet biisin kuljettejaksi noita padeja paremmin. Volyymia niiden kohdalla ylös vain ja rutkasti. Rumpuosasto on tässä aika puhtaasti eteenpäinkuljettajan asemassa, eikä sieltä mitään maata järisyttäviä juttuja löydy, ihan hyvältä kuulostaa kumminkin. Jousista löytyi oikein miellyttävää otetta, niistä pidin kovasti. Saksarisoolo olisi tuohon lisäksi kyllä jotain erinomaisen hienoa, toivottavasti saat vielä semmoisen lisäiltyä.

Kiva kokonaisuus, miellytti kuulijan korvaa.
0   +1 +2
 
9
Klasu 12.03.2006
Täähän kuulosti ihan Chicagolta, paitsi että rumpukone rikkoi sitä vaikutelmaa. Hyvin olet siis onnistunut kasaritunnelman luomisessa! Biisi soundaa muutenkin oikein hyvältä, siis kyllähän osa soittimista tietty kuulostaa perus keyboard-patcheilta, mutta sehän kuuluu aivan täysin asiaan kun tätä osastoa tehdään. Yhdestä asiasta haluaisin kuitenkin huomauttaa, nimittäin rumpujen panoroinnista. Tätä kun luurit päässä kuuntelin, tuntui että se rumpukone kiersi koko ajan kehää ympärilläni. Hauska efektihän se on, ei siinä mitään, mutta nyt rummu varastavat liikaa huomiota itselleen ja muutenkin tuo vähän rikkoi biisin muuten niin kovin yhtenäistä fiilistä.

Täytyy huomauttaa myös siitä että biisi tuntui hiukan liian pitkältä. Voi toki johtua siitä etten ole tämän tyylisen kasaripopin suurkuluttaja, tai paras ystävänsä. Ja tuo kitarasoolo mitä mietit, olisi kyllä mielenkiintoista kuulla biisi sen kanssa, mutta en usko että se loppujen lopuksi sopisi tähän biisiin kauhean hyvin. Ainakin se muuttaisi biisin luonnetta täysin.

Mutta joka tapauksessa siis varsin onnistunut kokonaisuus kuitenkin, soundit kohdallaan, rakenne on ihan toimiva ja koko paketti kuulostaa harkiten tehdyltä ja se pysyy hyvin kasassa.
0   +1 +2
 
8
MastaC 12.03.2006
ei ihan meikäläisen musaa... mutta eipäs mitää kummempaa vikaa tunnu sillee olevan. poppina kyllä menee:) paan kasin. olis saanu olla enemmän alapäätä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat