Resurrection [2006]

2:31

HAMK:n Motivaatioruiske toimii!!! It's Alive And Funking! =P

Tää simppeli biisi on elävä todiste siitä , että jos mulle antaa bongorummut, niin mä läpytän ne puhki alta aikayksikön... haha.

8.80   1778 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Wavescale 12.03.2006
^Hups, kommentti meni väärälle biisille.. :|

Kommentoidaanpa sitten tätäkin biisiä. Jouset vetää jälleen mukavaa, joskin kliseitä linjaa.. Taustamusiikkia tämäkin tyyliltään, joskaan ei välttämättä edellisessä kommentissani kuvattuun tilanteeseen sopivaa... :D Tai miten kukin tykkää.

Miksaus on mukavasti jälleen hallussa, oikeastaan erittäin mukavasti. Vaikka miinuksena tässä taas onkin ennalta-arvattavuus, ja kunnon koukun puute, niin sen verran lekteää ja hyväsoundista menoa on että jaksaa kuunnella...
0   +1 +2
 
8
Wavescale 12.03.2006
Tässä kipaleessa, vaikka tosiaan hitusen liian yllätyksetön onkin, on tunnelma hienosti kohdallaan... sopisi vaikka, hm, telkkariin kun vaikka Suomi on voittanut futiksen maailmancupin (epärealistinen esimerkki) ja näytetään replayna hidastettuna voittopelin tiukkoja tilanteita, siihen taustamusiikiksi. :) Sähkökitara vetää tosi mukavasti tuolla jousien taustalla...

Ihan ysin arvoista sävellystyötä, ja on tässä sounditkin kohdallaan.
0   +1 +2
 
8
-annu- 07.03.2006
Kyllä tää fiilikset kirvoitti! Soundit tässä ovat suorastaan erinomaiset... Vähän tynkä biisi, jotain nostatusta tai draaman kaarta jäin kaipaamaan. Biisin osista sen verran, että kehittely-yritykset jäivät todella yrityksiksi; niitä voisi jalostaa hieman pidemmälle, ennen kuin palataan samaan meininkiin takas. Hyviä rumpujamitteluita ja mainio toi kitaran 'juttu', mikä soi lähes läpi biisin.
0   +1 +2
 
10
rlo 05.03.2006
Sinfonista runoutta, Forssan Mika Oldfield on löytynyt.
0   +1 +2
 
8
Redfox 13.03.2006
Ois kaivannu enemmän ja suurempaa variaatiota tuohon meininkiin, tälläiseen melkoista pötköä. Rummut olivat mainiot kuten myös toi fiilisteltävä kitara, jota on efektoitu onnistuneesti.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta