Deep Undercover [2006]

4:26

Kesätauko oli pitkä... liian pitkä... mutta nyt paluu kotipesään on suoritettu ja voin taas harjoittaa musikaalista verenluovutusta mielinmäärin... jaa että miksikö? Se Tekee Gutaa!

Syyskauden avauksen suorittaa erään "salaiseksi" luokitellun elokuvaprojektin inspiroima helmi, Deep Undercover... Sammuttakaa kumihanskanne ja pistäkää suurennuslasinne ala-asentoon... Salaisen agentin vaiheita seuraileva eeppinen sähkösinfonia alkaa täsä ja ny...

9.90   2635 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Tommi86 15.06.2007
Pakko sanoa että tuli kylmätväreet kun kuunteli tätä biisiä, aivan mahtava, lisää tälläisiä kiitos!
0   +1 +2
 
10
Pöykäri 10.10.2006
Salabolliisi Untamo Siponen Luvialta, ajaa auringonlaskuun harmaalla Ladalla sikaria poltellen, jäänsiniset silmät koston odotuksesta mielihyvää hehkuen. Kohta saa paha palkkansa, eikä dynamenttia säästellä. Pohjoinen luonto höyryää ympärillä kun Untamo painaa kardaani solmulla kohti Bengt Flatuksen päämajaa.

Oma vikas nää piisit toimii just näin....
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 19.08.2006
Ihan mahtava biisi! Biisin alku on erityisen hyvin onnistunut! Muuten Taattua Galantine laatua ja vielä vähän parempaa!... Saundit on hyvin kohdallaan...Hyvä salaperäinen melodia....
0   +1 +2
 
10
graineband 14.08.2006
Hemmetin hyvä sävelmä. Vaihtelua tulee mukavasti. Tässä on myös sellaista Depeche Mode juttua, varsinkin tuossa alussa (alkaen 00.32). Se rauhallinen kohta on todella kaunis. Bueno!

Äänimaisema on juuri sopiva ja paketti pysyy kasassa. Eipä tässä muuta osaa sanoo. Hienoa, hienoa.
0   +1 +2
 
9
D-Beat 14.08.2006
Aikamoisen kivan kuuloinen alku. Pehmyhkö komppi tuolla taustalla kuulostaa passelilta, joskin on hieman hiljaisella meikän makuun. Orchestral-hitit ja symbaalit tuovat kyllä sellaista järeyttä mukaan, että mahtipontisuutta tulee oikein mukavasti mukaan.

Lisäksi nuo jouset ja trumpetit toimii oikein loistavasti. Oikein hieno pianosessio tossa 2.30 tienoilla tuon katveen aikana. Tosin se ei paljoa muutu, mutta kuulostaa hyvältä.=) Loppu meneekin sitten omalla painollaan komeasti loppuun asti.

Tämä on hienon kuuloista tavaraa kaikin puolin, mutta edelleen minua häiritsee hieman tuo soundin "epäpuhtaus"? En oikein osaa selittää mikä siinä mättää minun korvaan, kenties kyse on vain miksauksesta tai jostain. Silti 9+
0   +1 +2
 
10
krimbe 14.08.2006
Kylläpä on mahtipontinen kappale, joka jo biisikuvansa puolesta ansaitsee hyvän arvosanan. :D Onhan siinä legendaarinen Nikke Knatterton ;) Mutta kappalekkin on täynnä toivoa ja ehkä rakkauttakin. Loistavaa työtä Galantinelta jälleen kerran. Jäämme odottamaan lisää mestariteoksia. :)
0   +1 +2
 
10
0vaali 17.10.2006
Aaah kylmät väreet. Hieno intro täs biisis. Parasta näissä sun biiseissä on vaihtelevuus biisin aikana ja tässäkin olet onnistunut. Lopetus oli kyllä pienoinen pettymys. TÖKS se loppu nyt. Aivan mahtava biisi muuten.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat