Closer To The Truth [2006]

3:14

Kasari-syntikka päälle ja pari viulua kylkeen. Muutama raapaisu sähkökitarasta ja rumpukone messiin. Ollaan lähempänä totuutta. Kyllä kannatti jäädä kotiin... Mieletön inspiraatio iski. Tosin naapurit ei varmaan ollu samaa mieltä, kun tein soundcheckiä biisille... toisin sanoen popitin niin maan perusteellisesti...

Tämäkin biisi tulee HSF:n Ääniraidalle. Malttakaa vielä hetki. =P

8.94   3234 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
SaunaChum 29.04.2006
Tämän jälkeen piti jo laittaa itseni fanilistaan. Ehdottoman hienoa, sanoisin jopa maisemallisen kuvaavaa musiikkia. Saundit ovat huippuluokkaa, kuten oletinkin. Melodiat ovat olleet aika positiivisia kappaleissa, ehkä jotain dramatiikka kaipailisin enemmän. Ja ehkä vielä enemmän soolomeininkiä, sähkökitaralta jotain lisää odottelin, vaan eipä kuulunut. Vaan onhan tässäkin aika tiukka paketti koottuna, joka ei jätä ihmistä unen maille.
Näissä kappaleissasi suhteellisen yksinkertainen melodiakulku kuulostaa hyvillä saundeilla loistavalta...
0   +1 +2
 
8
HW 26.03.2006
Ihan kivahan tämäkin oli. Taitavasti tehty synapopitus jossa oli jotain tuttua vaikka kuulikin selvästi että kappale oli tekijän omasta otsalohkosta virrannut. Kitara sopi varsin mukavasti kepeisiin syniin ja toi niille vastapainoksi säröisää raskautta joka ei kuitenkaan ollut liioiteltua vaan pysyttäytyi tunnollisesti muun äänimaailman ilmavuudessa.
Vaikka tässä tapahtuikin melkomoisen paljon kaikenlaisia kivoja asioita, tuntui että kokonaisuus oli jokseenkin yllätyksetön. Tässä edettiin suoraviivaisesti ja johdonmukaisesti alusta loppuun eikä kuulija missään vaiheessa joutunut miettimään mistä oli kyse. Useimmat sanoisivat että se on hyvä asia mutta minun mielestä kaiken musiikin pitäisi jossain vaiheessa poiketa jossain salaisessa paikassa jonne päädyttyään kuulija joutuu esittämään hämmentyneen "mitä hittoa?"- kysymyksen.
0   +1 +2
 
spiritworld 15.03.2006
Woehan ysärijysäri. Tässä oli paljon sellaisia kohtia joissa tuli dejavut, kuten tuo jousimelodia jossain 0:50 paikkeilla sekä 2:00->. ikääskuin kierrätyselementtejä siellä täällä. no kokonaisuudessa ei mitään pahaa, hyvinkin laadukas tuotos, haikeakin paikoittain.
0   +1 +2
 
8
Valandir 14.03.2006
Alku kuulostaa joltain Modern Talkingin biisiltä, mutta en saa mieleeni että miltä niistä monista. Äänenlaatu on puhdasta, mutta jäin kyllä kaipailemaan enemmän jotain bassoa, koska biisi on kokanaisuudessaan melko diskanttipitoista menoa. Sähkökitara on ehkä turhan liian raskas biisin muihin hentoihin ääniin verrattuna. Nuo stringit ovat kyllä järisyttävän hyvän kuuloisia. Kivan melodista renkutusta alusta loppuun ja kyllähän tästä nautti sen aikaa kun se kesti. 8/10 :)
0   +1 +2
 
8
Klasu 12.03.2006
Tässä oli semmonen Rocky meets Fame tunnelma. Eli soundtrack henkeä on kovasti, ja täytyykin sanoa että ainakaan minua biisi ei yksistään jaksa innostaa. Mutta soundtrackillehän tämä oli tarkoitettukin, ja siihen tarkoitukseen varmasti sopii kuin nakit muusiin jos muussakin produktiossa on kasarihenkeä.

Pari asiaa vaivasi:
Rummuissa on jotain outoa. Ihan kuin siellä olisi kompressori todella lyhyillä attack ja release ajoilla ja liian alhaisella tresholdilla... siis ainakin minusta kuulostaa että rumpujen vola "nykii" koko ajan vähän.

Ja tuo kitara... se kuulostaa todella konemaiselta, ja onnistuu halventamaan koko muuta kappaletta. Idea kyllä oikein hyvä, kitarasta ei kannata missään nimessä kokonaan luopua.

Muuten biisi oli siis erittäin kasaria ja erittäin soundtrackia, eli pääsi (ilmeisesti) tavoitteeseen! Noitten parin em. asian takia kuitenkin "vain" kasi.
0   +1 +2
 
9
MastaC 12.03.2006
tää rulla jo mun makuun paremmin ku toi Stau With Me. tässäkin mun mielestä on pikkasen laiha alapää. rohkeesti vaan lisää bassoo esim. vaik vaan rumpuihin. saa nimittäin mikseristä aikalailla korostaa ennenku rupee jytiseen. kuuntelen aluksi aina "nolla" säädöillä. mut ei mitää hyvä träkki sil erotuksella, et kasarista en liiemmin lämpene, mut kyllä mä nää arvostella osaan ilman siihen liittyvää dissiä xD -9-
0   +1 +2
 
9
Wavescale 12.03.2006
Tässä kipaleessa, vaikka tosiaan hitusen liian yllätyksetön onkin, on tunnelma hienosti kohdallaan... sopisi vaikka, hm, telkkariin kun vaikka Suomi on voittanut futiksen maailmancupin (epärealistinen esimerkki) ja näytetään replayna hidastettuna voittopelin tiukkoja tilanteita, siihen taustamusiikiksi. :) Sähkökitara vetää tosi mukavasti tuolla jousien taustalla...

Ihan ysin arvoista sävellystyötä, ja on tässä sounditkin kohdallaan.
0   +1 +2
 
9
accent 12.03.2006
Ohoo, ihan hienoa! Kasarijutut uppoaa muhun hyvin. Vielä kovempi biisi olisi ollut jos rummutkin olisivat enemmän edustaneet perus-80-lukulaista tyyliä. Nyt rummut jäävät vähän "vajaan" kuuloiseksi, enemmän munaa olisin kaivannut niihin. Muuten kaikki tässä biisissä on hienon kuuloista. Sähkökitararaapaisut nannaa! Joku Laura Braniganin tyylinen lauluääni vielä laulelemaan joitain hienoja lyriikoita, niin ei paljon paremmaksi enää voisi muuttua. On se vaan pakko kehua, lussuista rumpusaundeista huolimatta!
0   +1 +2
 
9
D-Beat 12.03.2006
Hooo. Noi synat ja säröskitta tuo väkisin mieleen jonkun Days of Thunder tai muun leffan.=) Kun tätä kuuntelee pidemmän aikaa niin oikeastaan tämä kuulostaa pirun hyvältä. Hiukan lyhykäinen ehkä, mutta toimiva jousisessioineen kaikkineen.

Pitää varmaan jossain vaiheessa enemmänkin latailla näitä sun biisejä kun miehellä selkeästi olisi taitoa tehdä justiin sellaista über-möyhevää tunnelmointia mahtipontisilla sampleilla. Mikään ei toimi niin hyvin kuin yksinkertainen sähkökitara yhdistettynä orkestraalimenoon.=) 9+ myös tästä.
0   +1 +2
 
KAMUI 12.03.2006
Rummut kää kyl vähä taka alalle mut muuten ihan hyvä biisi. Soundit on hyvät ja melodiat tehty hyvin ja rakenne on kasattu hyvin ja tasapainosesti. Toi skitta sopi just loistavasti tähän.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta