Battlecruiser Mk2 [2006]

Galantine | 22.03.2006 | Orchestral
5:02

"Feedback from the battlefield told us that the design flaws in the previous model cost us thousands of lives. We cannot afford that. The new Cruiser will have more firepower and a much better control system."

Kiitoksia kaikille palautteesta. Sen perusteella insinöörit ovat tehneet paljon töitä ja Forssan Sinfonia Orkesterin pojat ovat soittaneet yötä päivää jäniksen kokoinen vaahto housuissa.

Behold! Galantinen uusi lippulaiva on valmis!

ps. Tämä uusi alus on muuten jo niin massiivinen tekele, ettei se mahdu mistään pikkukajareista pihalle. Siispä kipin kapin Köö-kenkään ostamaan isompia tölkkejä. =P

9.56   2722 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
LazyBastard 09.08.2006
Menis varmaan jonkin pelin soundtrackille aika näpsäkästi... Ihan jees, mutta jokin puuttuva tekijä vaivaa meitsiä. Ehkä pientä puserrusta tuotantojälkeen ja melodiantynkää lisää, niin voisin täräyttää kovemmankin arvosanan. 8)
0   +1 +2
 
10
Daionizer 06.06.2006
Todella mahtipontinen ja upea kappale! Täydellinen melkein minkä tahansa elokuvan massiiviseen taistelukohtaukseen tms.
0   +1 +2
 
10
Fröideiro 07.04.2006
Juu.. Ihan kivalta alukselta kuulostaa. On saundit kunnossa ja tuotantopuol kans. Sävellys on oikein hieno.
Meikä tykkää....
0   +1 +2
 
10
Illusion Band 24.03.2006
tää on vielä parempi!
0   +1 +2
 
9
Silven2. 22.03.2006
Olet palkannut London Symphony Orchestran esittämään sävellyksesi, sillä niin ovat saundit ja soitto kohdallaan. Tremolostringsit värisevät komeasti, ja patarummut pamahtelevat kumeasti. Näen mielessäni, miten mahtava ja tuhovoimainen battlecruiser, suuri ja tulivoimainen kuin Bismarck aikoinaan, lipuu keskelle loputtomien valtamerten tai avaruuksien taisteluita aina viime tingassa, asettaen lopun taisteluille lyömällä sodan viimeiset kortit pöytään.

Hieno sävellys, joka yllättäen fuusioi klassillisia ja elektronisia vaikutteita keskenään. Aivan hiljaisia ja rauhallisiakin osiotakin voisi tietenkin käyttää tällaisessa musiikissa kontrasteja luomaan, mutta se olisi jo osa suurempaa sinfoniaa. Teepä sellainen, ihan tuosta ohimennen vaan... Taattua Galantinea, Forssasta.
0   +1 +2